Evenimentul Zilei > Actualitate > Loteria Română, implicată într-un SCANDAL uriaş. Câştigător INVENTAT
Loteria Română, implicată într-un SCANDAL uriaş. Câştigător INVENTAT

Loteria Română, implicată într-un SCANDAL uriaş. Câştigător INVENTAT

Un nou scandal a zbucnit la Loteria Română, după ce ultimul câștigător nu și-a ridicat nici până la această oră premiul în valoare de 3 milioane de euro. Un fost consilier acuză însă Loteria că acest câștigător nici nu ar exista, el fiind inventat.

"Niciodată nu o să vină cineva să revendice al doilea premiu. De la început am afirmat că al doilea câștigător nu există și omul care a câștigat de fapt a pierdut jumătate din sumă", a declarat pentru RomaniaTV, Sorin Constantinescu, fost consilier al Loteriei Române.

Mai mult, Sorin Constantinescu spune că nu există un al doilea câștigător, acesta fiind inventat, pentru ca banii să intre tot în bugetul Loteriei.

"Nu se reportează suma respectivă, ci se face venit în bugetul Loteriei. Conform regulamentului Loteriei, dacă peste 90 de zile nu s-a revendicat acest premiu, banii intră în contul Loteriei și se face profit la Loterie", a spus Sorin Constantinescu, potrivit reporterntv.

Fostul consilier susține că bărbatul care și-a revendicat deja premiul ar trebui să se adreseze autorităților și să ceară Loteriei să facă dovada existenței unui al doilea câștigător.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: