Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Pleșoianu (PSD) o ridiculizează pe Clotilde Armand (USR). „În sfârșit, ai cu cine!”
Liviu Pleșoianu (PSD) o ridiculizează pe Clotilde Armand (USR). „În sfârșit, ai cu cine!”

Liviu Pleșoianu (PSD) o ridiculizează pe Clotilde Armand (USR). „În sfârșit, ai cu cine!”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a atacat-o pe Clotilde Armand de la Uniunea Salvați România. Totul a început de la o declarație făcută de Armand despre Secția Specială de Investigare a Magistraților, pe care aceasta o dorește desființată.

Clotilde Armand, europarlamentar USR: "Premierul să desfiinţeze secţia specială de investigare a magistraţilor și să urgenteze dosarul 10 august"…

 

Cu alte cuvinte, după ce USR a făcut campanie pentru referendum în ideea de a interzice ordonanțele de urgență pe teme precum organizarea judiciară, europarlamentarul USR Clotilde Armand îi cere premierului să dea ordonanță de urgență pentru reorganizare judiciară. Mai mult, europarlamentarul USR îi cere premierului să intervină în Justiție pentru un anumit dosar.

Clotilde Armand, europarlamentar USR, este și cea care, la o zi după alegerile din decembrie 2016, se declara foarte dezamăgită că nu mai votează românii ca pe vremea lui Ceaușescu:

"Am fost dezamagită că participarea nu e la nivelul la care îmi doream. În timpul lui Ceaușescu era de 99,9%, acum nici nu ajungem la jumătate. Este foarte regretabil!"

…Săraca europarlamentară USR, ea chiar nu pricepe de ce, în timpul lui Ceaușescu, prezența era de 99,9%! Cum suna sloganul USR în 2016? – "În sfârșit, ai cu cine!"… :)))))”, a spus Liviu Pleșoianu într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.