Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Pleşoianu, tranşant: PSD, CAPTURAT
Liviu Pleşoianu, tranşant: PSD, CAPTURAT

Liviu Pleşoianu, tranşant: PSD, CAPTURAT

Deputatul Liviu Pleşoianu a reacţionat imediat după ce s-a aflat că ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost chemată la DNA deoarece a deranjat, în opinia sa, pe Iohannis având curajul să-l înfrunte.

Liviu Pleşoianu: "Carmen Dan e la DNA azi după ce l-a înfruntat ieri pe Iohannis la fel de întâmplător cum Liviu Dragnea a fost băgat la închisoare la o zi după alegeri", a comentat deputatul pe social media.

"Ieri, Werner cerea demisia ministrului Carmen Dan IMEDIAT și scrâșnea teutonic: "Imediat însemnând IIIMEEDIAAAT!". Tot ieri, Carmen Dan îl ironiza: "Nu demisionez nici Imediat, nici Imediat!". Azi, Carmen Dan e chemată la DNA. …Super-țară mega-civilizată, europeană, euroatlantică și doldora de "Justiție independentă"… Țara în care noua conducere PSD, în frunte cu Dăncilă, a ordonat să nu se mai vorbească nimic despre Justiție...notează Pleşoianu.

Aleși și alegători PSD – noua conducere PSD vă vrea RÂME. Eu NU SUNT RÂMĂ!  #PSD_capturat", a scris pe social media Liviu Pleşoianu.

Reamintim că  ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost citată astăzi în calitate de martor la DNA. În perioada faptelor cercetate în dosarul Tel Drum, ea a fost subprefect și apoi prefect al județului Teleorman.