Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Mihaiu, despre Stelian Tănase: „Intrebaţi bordul TVR de câte ori a minţit și a bătut discreţionar cu pumnu-n masă pentru fanteziile lui de om care n-a fost șef de când era mic”
Liviu Mihaiu, despre Stelian Tănase: „Intrebaţi bordul TVR de câte ori a minţit și a bătut discreţionar cu pumnu-n masă pentru fanteziile lui de om care n-a fost șef de când era mic”

Liviu Mihaiu, despre Stelian Tănase: „Intrebaţi bordul TVR de câte ori a minţit și a bătut discreţionar cu pumnu-n masă pentru fanteziile lui de om care n-a fost șef de când era mic”

Jurnlaistul Liviu Mihaiu a trimis un punct de vedere, după ce EVZ a preluat pasaje din jurnalul lui Stelian Tănase, în care fostul director al TVR a lansat o serie de atacuri la adresa jurnalistului. Liviu Mihaiu susţine că nu l-a ameninţat pe Stelian Tănase, aşa cum susţine fostul director al televiziunii publice, în jurnalul său.

Redăm, mai jos, punctul de vedere trimis de jurnalistul Liviu Mihaiu.

Am citit stupefiat "mărturia" acestui personaj ratat care incearcă să-și acopere demiterea și gravul insucces in managementul tvr inventând presiuni, masoni, securiști sau ameninţări pe care le-a avut de la toţi, cu concluzia firească : "Nu e El de vină pentru prăbușirea instituţiei!"

Am avut de-alungul mandatului său mai multe discuţii la telefon, cu-atât mai mult cu cât aveam in tvr cel mai important talk show social-politic al postului, "Intre Bine și Rău", cu audienţă generală de 1.47 rating(mult peste media postului), pe care l-a scos cu prima ocazie in pofida opoziţiei bordului tvr, așa cum a făcut și cu emisiunea Andreei Marin, a Marilenei Rotaru, cu cea a Monicăi Ghiurco sau cu emisiunea lui Moise Guran, punându-și amicii pe statul de plată. Nu l-am ameninţat niciodată pe acest contorsionat și intrigant personaj. Dacă s-a arhivat inregistrarea telefonică mai mult de șase luni se poate demonstra ușor intr-un proces de calomnie pe care in mod firesc ar trebui să-l deschid impotriva acestui mitoman ridicol. Și era impotriva oricărei logici de bun simţ: 1. Eu aveam o emisiune la tvr 2. El era nou numit de Parlament și eu, carevasăzică, un angajat al televiziunii aș fi vrut să-l dau jos și să-l pun pe Nicolau…Wow, lovitură de stat, frate! Ce puternic ar fi trebuit să fiu eu in Statul nostru!!? Dimpotrivă, e ca la radio erevan, m-a sunat el să scot un invitat din lista unei emisiuni IBR, pe Mihai Tatulici(Cristi Zgabercea e martor), pentru că el, omul care propăvăduia filosofia BBC, il considera un dușman personal din ograda Realităţii Tv. Intrebaţi bordul TVR de câte ori a minţit și a bătut discreţionar cu pumnu-n masă pentru fanteziile lui de om care n-a fost șef de când era mic; și cu toate astea a rămas