Încă din anul 2014 Dragnea a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș din Satu Mare. La momentul respectiv, acordarea titlului s-a pus pe seama bunelor relații cu edilul localității, Aurelia Fedorca.

La fel ca în localitățile din Teleorman, după condamnarea definitivă a lui Dragnea, consilierii locali PNL au solicitat retragerea titlului, însă solicitarea  a fost refuzată, fiind invocat faptul că la dosar nu ar fi fost atașată dovada condamnării definitive a fostului lider social democrat.

”Nu ne așteptam la o asemenea atitudine. Trebuie să vă spun că Liviu Dragnea e cetățean de onoare doar pe fondul relațiilor apropiate cu primărița noastră, nu pentru că ar fi făcut vreo chestiune de onoare pentru comunitatea noastră. Suntem puțini consilieri locali care cerem acest lucru, pentru că primăria e roșie și uite așa se repetă povestea din Teleorman și la Satu Mare”, a declarat pentru Liberinteleorman.ro consilierul local PNL care a inițiat totul.

Liberalul a pus la dispoziția sursei citate și răspunsul primit de la administrația publică în acest sens: “Referitor la adresa depusă la Primăria Orașului Negrești-Oaș, prin care ne solicitați elaborarea unui proiect de hotărâre privind retragerea titlului de cetățean de onoare al orașului acordat domnului Dragnea Liviu Nicolae, prin prezenta vă comunicăm faptul că documentele anexate la adresă, respectiv detalii dosar de pe portalul Înaltei Curți de Casație și Justiție nu sunt documentele necesare pentru retragerea titlului…. (….) Să ne prezentați sentințe judecătorești definitive și irevocabile pronunțate în dosarele respective”.