Evenimentul ZileiPoliticaLiviu Dragnea, liber de Paște? Ce a stabilit instanța de judecată

Liviu Dragnea, liber de Paște? Ce a stabilit instanța de judecată

Liviu Dragnea, liber de Paște? Ce a stabilit instanța de judecată
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiţionat din închisoare. Liviu Dragnea a depus cererea de eliberare condiţionată pe 12 aprilie, iar instanţa a stabilit termen pentru soluţionare în data de 27 aprilie.

Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiţionat din închisoare. Fostul lider PSD execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Cerere de eliberare condiționată depusă pe 12 aprilie 2021

Potrivit portalului instanţelor, Liviu Dragnea a depus cererea de eliberare condiţionată pe 12 aprilie. Astfel, instanţa a stabilit termen pentru soluţionare în data de 27 aprilie 2021, relatează Agerpres . Cu totul teoretic și ipotetic, Liviu Dragnea ar putea fi acasă de Paște.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019. Atunci el a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a avut mai multe conflicte cu conducerea Penitenciarului Rahova

Fostul lider PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde execută pedeapsa. Liviu Dragnea a intentat mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii unde este încarcerat.

Conducerea penitenciarului Rahova i-a retras dreptul la muncă, după ce Liviu Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. Aceasta este în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut atunci că nu a autorizat ca Liviu Dragnea să dea acel interviu. Astfel, Penitenciarul Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

Va avea oare,Liviu Dragnea, clone ?

Într-un editorial recent, Ada Meseșan opina: ”Diferența dintre Dragnea și progresiștii aroganți și zgomotoși în impostura lor este că primul a pledat urât de oameni. Cei din urmă provoacă antipatie, dezamăgire, dar și amuzament. Ridicolul se lipește de ei ca timbrul de scrisoare. Și dacă insistă, pot stârni sentimente similare cu cele dezvoltate de Dragnea.

Să nu ajungem la momentul în care să spunem, iată, iar trăim într-o secvență istorică distopică în care ne sunt impuse ideologii toxice și practici dezaxate. Secvență în care nu ne vom mai întâlni cu Dragnea senior. Ci cu multe clone de-ale lui”.


Accesează: