Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea l-a „urecheat”, în sediul PSD, pe vicepremierul Costin Borc
Liviu Dragnea l-a „urecheat”, în sediul PSD, pe vicepremierul Costin Borc

Liviu Dragnea l-a „urecheat”, în sediul PSD, pe vicepremierul Costin Borc

Vicepremierul Costin Borc l-a asigurat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că Guvernul nu a consfiscat proiectul de ţară, după ce social-democraţii au lansat acuzaţii dure la adresa lui Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis. Întâlnirea vine în contextul în care Dragnea a spus că Borc face jocurile PNL în Guvern.

"Noi nu am confiscat proiectul de ţară, este proiectul unei strategii economice care probabil va face parte din proiectul de ţară al preşedintelui, e un proiect pe care noi l-am început încă din decembrie, aşa cum am subliniat şi în declaraţia mea la Parlament când am lansat proiectul de strategie economică. (…) Am vorbit despre ataşaţii comerciali, nu i-am prezentat lista şi despre importanţa pe care aceşti ataşaţi comerciali o au în a promova exporturile româneşti şi în a atrage investiţii străine. Am deja o analiză, a fost o discuţie despre ce se poate construi, cum putem să facem lucrurile împreună", a spus Borc, după o discuţie la sediul PSD cu Liviu Dragnea.

"O întâlnire absolut normală cu preşedintele principalului partid din Parlament, am discutat despre proiectul de strategie economică pe care săptămâna trecut l-am propus şi am mai dat câteva clarificări şi dorinţa noastră ca PSD-ul să fie foarte implicat în procesul de negociere. Am discutat şi despre câteva cazuri punctuale din domeniul economic, în care noi încercăm în viitoarele luni să rezolvăm câteva probleme", a mai spus Borc, la finalul discuţiilor.