Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea L-A DAT AFARĂ pentru gafa monumentală: „Cine a făcut greșeala nu mai e; Încet, încet, cei care le fac dispar!”
Liviu Dragnea L-A DAT AFARĂ pentru gafa monumentală: „Cine a făcut greșeala nu mai e; Încet, încet, cei care le fac dispar!”

Liviu Dragnea L-A DAT AFARĂ pentru gafa monumentală: „Cine a făcut greșeala nu mai e; Încet, încet, cei care le fac dispar!”

Liviu Dragnea a venit cu lămuriri după ce l-a confundat pe Neagu Djuvara, pe Facebook, în mesajul de condoleanțe.
Dragnea a precizat că nu el este cel care a comis greșeala, textul fiind postat pe rețeaua de socializare de altcineva.
 
”Cine a făcut greșeala nu mai e; Încet, încet, cei care le fac dispar!”, a declarat președintele PSD. 
 
Dragnea a precizat că a avut încredere în persoana respectivă, să posteze pe pagina de socializare mesajul de condoleanțe, la moartea istoricului român.
 
”Nu l-am confundat. Am făcut o greșeală că am am avut încredere în cineva să posteze. Am scris textul, l-am transmis, după care mi-a spus peste câteva minute că a făcut o greșeală. Cine a făcut greșeala nu mai e. Am mai pățit din astea. Încet, încet, cei care le fac dispar”, a precizat Dragnea.
 
Dorind să-şi exprime condoleanţele la aflarea veştii că marele istoric Neagu Djuvara a decedat, Liviu Dragnea a încurcat personalităţile, scriind numele profesorului Mircea Djuvara care s-a stins pe 7 noiembrie 1945, la vârsta de 59 de ani.
 
Mesajul iniţial postat de Liviu Dragnea a fost acesta:
 
”#România a pierdut astăzi una dintre cele mai mari valori!Un intelectual desăvârșit, Mircea Djuvara reprezintă un #reper de moralitate și civism, un om care s-a luptat întreaga sa viață pentru interesele României și ale românilor.
Dumnezeu să-l odihnească!”