Evenimentul Zilei > Monden > Liviu Dragnea, în lacrimi! Decizie de ultimă oră a Irinei Tănase. Anunțul pe care l-a făcut pe Instagram
Liviu Dragnea, în lacrimi! Decizie de ultimă oră a Irinei Tănase. Anunțul pe care l-a făcut pe Instagram

Liviu Dragnea, în lacrimi! Decizie de ultimă oră a Irinei Tănase. Anunțul pe care l-a făcut pe Instagram

În urmă cu un an de zile, Liviu Dragnea își sărbătorea iubita într-un restarurant de lux din Capitală, cu numele grele din PSD. Printre invitați și premierul Viorica Dăncilă. Acum lucrurile s-au schimbat drastic. Acesta se află la închisoare încă de la sfârșitul lunii mai și conform unor surse din partid suportă greu detenția. Uneori chiar plânge, au povestit aceștia.

Ziua de 27 septembrie a fost una extrem de tristă pentru fostul lider PSD, dar și pentru iubita acestuia, tânăra Irina Tănase. Aceasta a împlinit 27 de ani și de data aceasta nu s-a mai aflat în centrul atenției ca altă dată. Numărul prietenilor ei s-a redus dramatic odată cu problemele apărute pentru logodnicul său, dar aceasta a dorit să subliniez că se simte extrem de norocoasă.

„Stiu ca poza nu este cea mai artistica, insa de aceasta data, este mai important mesajul. Vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati gandit ieri la mine si mi-ati transmis gandurile voastre bune. In viata nu este important sa ai prieteni multi, ci mai degraba ca cei pe care ii ai sa fie adevarati, loiali si demni Si cei care ma cunosc cu adevarat stiu ca intotdeauna am apreciat sinceritatea si gesturile venite din inima. Ma simt norocoasa ca imi sunteti prieteni!”, a scris Irina Tănase pe Instagram.