Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, despre fuziunea UNPR-PPDD: Le doresc succes!
Liviu Dragnea, despre fuziunea UNPR-PPDD: Le doresc succes!

Liviu Dragnea, despre fuziunea UNPR-PPDD: Le doresc succes!

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis colegilor de coaliţie de la UNPR succes după ce aceştia au fuzionat cu PPDD. Dragnea a mai precizat că nu există un protocol care să împiedice UNPR să fuzioneze cu un alt partid.
"Le doresc succes (n.r. UNPR şi PP-DD). Fiecare partid e liber să încheie înţelegeri şi protocoale cu cine crede de cuviinţă. Nu-i poate opri nimeni", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD. 
 
Întrebat dacă este vorba cumva de o consolidare a puterii UNPR în afara PSD, Dragnea a susţinut că nu este preocupat de acest fapt. 
 
"Chiar nu e preocuparea mea. Nu avem un protocol care să interzică genul ăsta de înţelegeri. Nu e prima dată când parlamentarii PP-DD se apropie de UNPR, deci nu e o noutate", a menţionat el, citat de Agerpres.
 
Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat luni fuziunea prin absorbţie cu PP-DD şi a arătat că partidul pe care îl conduce este unul "al uşilor deschise". 
 
"UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al uşilor deschise. Toţi cei care doresc să facă politică în interes naţional şi al patriotismului sunt bine-veniţi în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta", a declarat Gabriel Oprea, la sediul UNPR.