Litoralul, deschis pentru toţi până la jumătatea lui octombrie

Litoralul, deschis pentru toţi până la jumătatea lui octombrie

Turiştii care nu au apucat să vadă marea în plin sezon au posibilitatea de a ajunge pe litoral după 1 septembrie, la preţuri mult mai convenabile.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului „Litoral“ lansează, începând cu 1 septembrie, cea de-a treia ediţie a programului „Litoralul pentru toţi“.   Programul va dura anul acesta până la mijlocul lunii octombrie. Până în acest moment, s-au înscris deja 15 hoteluri de două, trei şi chiar patru stele. Cei care vor dori să ajungă la mare chiar şi în extrasezon vor avea astfel la dispoziţie peste 4.000 de locuri de cazare. Tarifele practicate pentru un sejur de şase zile variază între 159 şi 380 de lei de persoană, în funcţie de numărul de stele al hotelului şi de serviciile oferite.

Pentru un sejur la un hotel de două sau trei stele, fără mic dejun inclus, turiştii vor plăti 159 de lei, respectiv 189 de lei. Cei care vor o vacanţă ceva mai luxoasă vor scoate din buzunar, pentru şase nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, circa 380 de lei de persoană.

Potrivit informaţiilor furnizate de asociaţie, oferta poate fi accesată numai prin agenţiile de turism membre ANAT şi va fi promovată de Asociaţia Litoral şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.

Ne puteți urmări și pe Google News