Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. SUSPICIUNI la finalul unui meci din campionatul intern: „Anumite lucruri ce par cel puțin ciudate”
LIGA I. SUSPICIUNI la finalul unui meci din campionatul intern: „Anumite lucruri ce par cel puțin ciudate”

LIGA I. SUSPICIUNI la finalul unui meci din campionatul intern: „Anumite lucruri ce par cel puțin ciudate”

Răzvan Raț, jucătorul echipei ACS Poli Timișoara, a dat de înțeles că suspectează jocuri de culise la meciul câștigat de Concordia Chiajna, la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0.

Concordia Chiajna s-a impus, luni, pe terenul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii I Betano. Meciul i-a ridicat câteva semne de întrebare lui Răzvan Raț, fotbalistul celor de la ACS Poli Timișoara. Bănățenii sunt în luptă directă cu cei din Chiajna, pentru salvarea de la retrogradare.

„Am văzut meciul, de fapt o bună parte din el pentru că am avut și antrenament. Sincer, nici nu-mi dau seama dacă a fost ciudat sau nelalocul lui. Și arbitrajul … Doar vreau să atrag atenția la anumite lucruri care par cel puțin ciudate. Nu vreau să intru în polemică. Îmi place să cred că, în cazul în care vom retrograda, o vom face meritat, suntem cei mai slabi și gata. Nu spun neapărat lucrurile astea pentru că echipa mea e implicată direct, dar experiența pe care am acumulat-o până acum îmi dă posibilitatea să văd cu alți ochi anumite lucruri ce par cel puțin ciudate”, a spus Raț pentru gsp.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: