LIGA I. Pandurii Tâtgu Jiu - Steaua, 0-1. „Roș-albaștrii” au urcat pe primul loc al clasamentului

LIGA I. Pandurii Tâtgu Jiu - Steaua, 0-1. „Roș-albaștrii” au urcat pe primul loc al clasamentului

Steaua s-a impus cu 1-0, în meciul disputat, sâmbătă, în deplasare, la Pandurii Târgu Jiu, în runda a 6-a a campionatului intern. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a devenit lidera competiței, după acest succes.

Steaua și-a adjudecat toate punctele la finalul confruntării cu Pandurii Târgu Jiu, ce a avut loc, sâmbătă, în runda a 6-a a Ligii I. După o primă repriză în care nu s-a marcat, oaspeții au lovit decisiv, prin Fernando Boldrin, cel care a transformat impecabil o lovitură liberă, de la 25 de metri, în minutul 68. După această victorie, steliștii au ajuns pe primul loc al clasamentului, cu un total de 13 puncte. Pe locul secund se află Dinamo, cu 12 puncte și un meci mai mult disputat.

„A fost un meci greu. Pentru noi e o perioadă grea. În prima repriză n-am avut soluții pentru că am făcut foarte multe atingeri. Mai avem de lucru, important e că am câștigat cele 3 puncte. Florin Tănase e un jucător foarte bun, trebuie să se obișnuiască cu poziția, trebuie să joace mult mai simplu. Eu am mare încredere în el, ascultă mereu ce zic. Va crește de la meci la meci", a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Ne puteți urmări și pe Google News