FC Viitorul a câștigat, luni, partida jucată pe teren propriu, scor 3-1, cu FC Botoșani, în etapa a 21-a a campionatului intern. Oaspeții au deschis repede scorul, prin Mihai Roman, gazdele au întors rezultatul datorită reușitelor lui Gabi Iancu (17 – penalty), Aurelian Chițu (50) și Răzvan Marin (62). După acest succes, echipa lui Gică Hagi a ajuns la un total de 42 de puncte și a revenit pe prima poziție a clasamentului. Pe poziția a doua se află Steaua, cu 40 de puncte, iar pe 3, Gaz Metan Mediaș, cu 37 de puncte.

„Greul va fi anul viitor. Am depăşit performanţa de anul trecut la puncte, sper ca în această iarnă sa fie mai bine decât anul trecut, pentru că anul trecut am făcut toate lucrurile greşit. Suntem tineri, învăţăm, încercăm să avem o mentalitate bună, mulţi dintre jucători au fost campionii României şi au mult talent. Încercăm să le facem faţă echipelor mai experimentate”, a spus Gică Hagi la Dolce Sport.

Eu m-am născut cu acest lucru şi încerc să-i fac pe ei să le placă să câştige. Eu am coborât la un nivel foarte joş vreo şapte ani şi încerc să revin acolo sus"