Evenimentul ZileiSportLIGA I. FC Botoșani – Dinamo, scor 3-2. Echipa din Ștefan cel Mare a pierdut primul meci al sezonului

LIGA I. FC Botoșani – Dinamo, scor 3-2. Echipa din Ștefan cel Mare a pierdut primul meci al sezonului

LIGA I. FC Botoșani – Dinamo, scor 3-2. Echipa din Ștefan cel Mare a pierdut primul meci al sezonului
FC Botoșani a produs, duminică, primul eșec al echipei Dinamo, în această stagiune a campionatului intern. Moldovenii au învins la capătul unui meci în care oaspeții au avut doi jucători eliminați.

FC Botoșani s-a impus pe teren propriu, contra celor de la Dinamo, scor 3-2, singura echipă care nu fusese învinsă în această ediție a Ligii I. La final, „roș-albii” au contestat vehement arbitrajul lui Horațiu Feșnic, cel care i-a eliminat pe Fai și Bărboianu, în minutele 57 și 74. Gazdele au deschis scorul în minutul 26, prin Fulop, apoi Dinamo a egalat prin Alexe, din penalty (41). FC Botoșani a trecut din nou în avantaj, prin Ngadeu (60), iar „câinii” au punctat din nou, prin Gavrilă (86), deși se aflau cu doi oameni mai puțin pe teren. Totuși, botoșănenii au câștigat, grație golului reușit de Roussel (90). La pauză, Leo Grozavu, tehnicianul gazdelor, i-a cerut explicații arbitrului Horațiu Feșnic, pentru penalty-ul acordat dinamoviștilor, și a fost eliminat, urmărind partea secundă a partidei din tribune.


Accesează: