Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo a depășit-o la limită pe ASA Târgu Mureș, un jucător al gazdelor a fost HUIDUIT de fani: „Am văzut că m-au înjurat, dar de-aia e frumos fotbalul”
LIGA I. Dinamo a depășit-o la limită pe ASA Târgu Mureș, un jucător al gazdelor a fost HUIDUIT de fani: „Am văzut că m-au înjurat, dar de-aia e frumos fotbalul”

LIGA I. Dinamo a depășit-o la limită pe ASA Târgu Mureș, un jucător al gazdelor a fost HUIDUIT de fani: „Am văzut că m-au înjurat, dar de-aia e frumos fotbalul”

Dinamo a depășit-o, sâmbătă, pe ASA Târgu Mureș, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 20-a a campionatului intern. Dan Nistor a fost ținta preferată a suporterilor.

Dinamo a obținut trei puncte la finalul confruntării cu ASA Târgu Mureș, din etapa a 20-a a Ligii I. „Câinii” s-au impus cu scorul de 1-0, gol marcat de Adam Nemec în minutul 22. În finalul jocului, în minutul 83, Dan Nistor a ratat o lovitură de la 11 metri, acordată gratuit de „centralul” Adrian Cojocaru. Mijlocașul gazdelor a rămas fără banderola de căpitan și a intrat pe teren în repriza a doua. Nistor a fost înjurat copios de puținii fani prezenți în Ștefan cel Mare, iar la final a oferit o explicațe nostimă.

„Important e că a câștigat echipa, nu mai contează că am ratat eu. Decizia băncii a fost să execut eu penalty-ul. Nu înțeleg de ce se face atâta tam-tam pe acest subiect legat de banderolă. Eram conduși cu 0-2 atunci și am băgat-o în șort. Am văzut că suporterii m-au înjurat, dar ăsta-i fotbalul, de-aia e frumos. Andone mi-a zis să țin capul sus, că au ratat fotbaliști și mai importanți", a spus Nistor la Dolce Sport.