Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. CFR Cluj – FC Botoșani, 3-1. Antrenorul moldovenilor a luat foc: „Suntem sub nivelul Pământului”
LIGA I. CFR Cluj – FC Botoșani, 3-1. Antrenorul moldovenilor a luat foc: „Suntem sub nivelul Pământului”

LIGA I. CFR Cluj – FC Botoșani, 3-1. Antrenorul moldovenilor a luat foc: „Suntem sub nivelul Pământului”

CFR Cluj a învins-o pe FC Botoșani, luni, scor 3-1, în ultima etapă partidă a etapei a 9-a a Ligii I. La final, Valeriu Iftimie a anunțat că va avea o discuție cu antrenorul Leo Grozavu.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-1 în partida disputată, acasă, cu FC Botoșani, în etapa a 9-a a campionatului intern. Pentru gazde, Lopez a reușit un hattrick, în minutele 15, 21 și 58, iar pentru oaspeți a punctat Vașvari, în minutul 30 din penalty.

La final, Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani s-a dezlănțuit și a anunțat că va discuta, astăzi, cu antrenorul Leo Grozavu. „Nu înțeleg ce se întâmplă cu echipa asta. Avem jucători foarte buni, ne-am întărit, dar parcă nu vor să joace. Eu nu mă apuc să dau antrenorul afară la 12 noaptea, dar mâine (n.r-astăzi) vom avea o discuție. Trebuie restartați jucătorii, sunt blocați psihic, suntem sub nivelul Pămîntului. Nu mai înțeleg nimic din joc. Parcă au uitat fotbalul. Roman parcă e un sac de cartofi. Și la Leo e ceva, nu are injecția aia a lui. Nu-i poate readuce pe linia normală. Dimitrov, ferească Dumnezeu ce a făcut”, a spus Iftimie pentru gsp.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: