Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. CFR Cluj a făcut INSTRUCȚIE cu CS „U” Craiova și a reușit cel mai mare scor din play-off. Ardelenii se înscriu în lupta pentru titlu
LIGA I. CFR Cluj a făcut INSTRUCȚIE cu CS „U” Craiova și a reușit cel mai mare scor din play-off. Ardelenii se înscriu în lupta pentru titlu

LIGA I. CFR Cluj a făcut INSTRUCȚIE cu CS „U” Craiova și a reușit cel mai mare scor din play-off. Ardelenii se înscriu în lupta pentru titlu

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, la Pitești, în partida cu CS „U” Craiova, scor 4-1, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I.

CFR Cluj a câștigat categoric partida disputată, sâmbătă, în deplasare, la Pitești, cu CS „U” Craiova, în etapa a 3-a a play-off-ului campionatului intern. Ardelenii au învins cu scorul de 4-1 și au intrat cu mari șanse în lupta pentru titlu. Golurile formației din Gruia au fost reușite de Ciprian Deac (18 și 73), Adrian Păun (20) și Tomislav Gomelt (69). Pentru olteni, a redus din diferență Gustavo, în minutul 49, din penalty.

În acest moment, clasamentul play-off-ului arată astfel: 1. FC Viitorul 30p, 2. CFR Cluj 28p, 3. FCSB 27p, 4. CS „U” Craiova 24p, 5. Dinamo 23p, 6. Astra 23p. Duminică, FCSB va juca împotriva celor de la Dinamo, iar luni, Astra Giurgiu va primi vizita Viitorului.

„Ce să fie în sufletul meu? Mai mult decât am suferit 10 luni nu am cum să sufăr. Eșecul a venit neașteptat, eu zic că e un scor exagerat. CFR a fost echipa mai exactă. A reușit să fructifice toate ocaziile pe care le-au avut. Ne-a lipsit prospețimea, concentrarea, ei au marcat și noi am ratat”, a spus Gigi Mulțescu, antrenorul Craiovei, la Digi Sport.

„Eu am mare încredere în jucătorii mei. Știu ce caracter au, merg cu ei până-n pânzele albe. Știam că ei joacă repede pe recuperare, am încercat să-i blocăm la mijloc, am închis bine jocul și am speculat orice greșeală a lor. Am luat acel gol după pauză și e normal să fi căzut pentru câteva minute”, a spus și Vasile Miriuță, tehnicianul CFR-ului, la Dolce Sport.