Evenimentul Zilei > Politica > Liderul PSD Constanța, Felix Stroe: “Domnul LIVIU DRAGNEA este cea mai bună variantă de PRIM MINISTRU „
Liderul PSD Constanța, Felix Stroe: “Domnul LIVIU DRAGNEA este cea mai bună variantă de PRIM MINISTRU „

Liderul PSD Constanța, Felix Stroe: “Domnul LIVIU DRAGNEA este cea mai bună variantă de PRIM MINISTRU „

Conducrea PSD Constanța are convingerea ”fermă“ că președintele Liviu Dragnea este, în momentul de față, cea mai bună variant de prim ministru. Liderul PSD Constanța, Felix Stroe, consideră că președintele său de partid este ajutat chiar de Constituție să ocupe funcția de șef al Executivului după ce social democrații au câștigat detașat alegerile parlamentare.

Președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe, bucuros de victoria partidului său în alegerile parlamentare, este de părere că Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptățită să devină noul prim ministru al României, deși a fost condamnat penal. În sprijinul afirmațiilor sale, Stroe face trimitere la instanță, care nu ar fi impus nicio interdicție în privința candidaturii lui Liviu Dragnea la o funcție de stat. “Domnul președinte Liviu Dragnea nu are nici un fel de interdicții. Conform Constituției poate să ocupe funcția de prim ministru. Apoi, votul popular a fost masiv acordat PSD-ului, partid care nu se poate disocia de personalitatea președintelui. Președintele Liviu Dragnea a fost o locomotivă care a tras partidul înainte. De ce nu ar putea fi președintele Dragnea prim ministru?, a comentat, pentru EVZ, președintele PSD Constanța, Felix Stroe. 

Oricum, filiala Constanța îl va sprijini pe Liviu Dragnea în propunerea pentru șefia viitorului Guvern. Chiar dacă președintele României ar fi spus, în mod repetat, că nu va desemna un premier penal. Felix Stroe nu se ferește să îl ironizeze pe șeful statului.“Este drept că nu mi-a dat nici un telefon domnul președinte Iohannis să se sfătuie cu mine, este dreptul dumnealui și, în funcție de ceea ce va decide, conducerea PSD va avea, la rândul ei, o reacție”. Decizia desemnării lui Liviu Dragnea în fruntea Executivului aparține numai conducerii PSD. “După discuții cu conducerea națională a partidului, cu siguranță, președintele va convoca Comitetul Executiv Național în care se vor lua în discuție propunerile președintelui. Este o convingere fermă că președintele PSD Liviu Dragnea, în momentul de față, este cea mai bună variantă de prim ministru”, a declarat, cu hotărâre, Felix Stroe.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.