Evenimentul ZileiInternationalLiderul grupării neo-naziste din SUA susţine uciderea deputatului Jo Cox: „Oamenii s-au opus acestei politici, iar din acel moment, Cox a devenit țintă”

Liderul grupării neo-naziste din SUA susţine uciderea deputatului Jo Cox: „Oamenii s-au opus acestei politici, iar din acel moment, Cox a devenit țintă”

Liderul grupării neo-naziste din SUA susţine uciderea deputatului Jo Cox: „Oamenii s-au opus acestei politici, iar din acel moment, Cox a devenit țintă”
Liderul grupării neo-naziste din America a declarat că înfiorătoarea crimă a cărei victimă a fost Jo Cox nu ar trebui să surprindă pe nimeni, întrucât, prin politica pro-refugiați, politicianul era o țintă sigură a grupurilor extremiste care susțin supremația rasei albe.

Citeşte şi: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Marea Britanie. O deputată şi-a dat ULTIMA SUFLARE după ce a fost ÎNJUNGHIATĂ şi ÎMPUŞCATĂ de un BĂRBAT ce susţinea iesirea din UE. Campania pentru REFERENDUM a fost SUSPENDATĂWill Williams, liderul neo-naziștilor din America a declarat publicației Daily Mail că el nu se simte vinovat pentru tragedia din Marea Britanie. 

Am auzit că ea (n.r. Jo Cox) era încântată de ideea de a aduce refugiații musulmani în Anglia. Puteți înțelege de ce a pățit-o. Oamenii s-au opus acestei politici, iar din acel moment, Cox a devenit țintă. Mair a reprezentat efectul acestei situații.

Vă reamintim că vineri, 17 iunie, deputata britanică, Jo Cox, a fost împușcată mortal şi înjunghiată în Birstall, West Yorkshire. Femeia, în vârstă de 41 de ani a decedat la spital după ce a fost transportată în stare critică. În același incident a fost înjunghiat și un bărbat de 40 de ani. 

Din informațiile jurnaliștilor britanici, bărbatul ar fi fost un activist care milita pentru ieșirea Marii Britanii din UE. 


VEZI ŞI: Povestea CUTREMURĂTOARE a deputatei britanice, OMORÂTĂ de un DEZAXAT în numele BREXITULUI. Doi copii au rămas ORFANI | GALERIE FOTO

 


Accesează: