Evenimentul Zilei > Social > Lider #Rezist, dealer de droguri! Procurorii DIICOT i-au descoperit plantația de canabis
Lider #Rezist, dealer de droguri! Procurorii DIICOT i-au descoperit plantația de canabis

Lider #Rezist, dealer de droguri! Procurorii DIICOT i-au descoperit plantația de canabis

Unul dintre liderii mișcării #Rezist și-a condimentat viața și cu puține ierburi „aromatice”.

Îl cheamă Adrian Dolniceanu și, potrivit DIICOT, ar fi unul dintre cei mai vocali protestatari din Moldova. Nelipsit până acum de la acțiunile #Rezist, Dolniceanu se vede pus în situația de a lua, totuși, o pauză forțată – procurorii l-au reținut, puțin, sub acuzația de trafic de droguri. În curtea casei lui din Tomești, procurorii DIICOT au descoperit o plantaţie de canabis de toată frumusețea!

Din comunicatul remis presei, aflăm că, în cursul anului 2019, Adrian Dolniceanu și soția lui au plantat canabis pe o suprafață serioasă de teren, la aceeași adresă adresa la care locuiesc împreună cu fiica lor minoră. Plantația era de tip indoor, iar cei doi o foloseau în scopul recoltării şi obţinerii drogului de risc. Canabisul era și pentru consum, dar mai ales pentru comercializare!

„În urma percheziţiei domiciliare, au fost ridicate 3 kilograme de canabis, precum şi alte bunuri şi materiale utilizate în derularea activităţii infracţionale. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, cu sprijinul poliţiştilor de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, Alba, Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi”, se menţionează în comunicatul de presă.