Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu, omul care a stat, pe tot timpul campaniei electorale și nu numai, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, cunoaște, în detaliu, toate eforturile depuse de echipa liberală care au condus la succesul în alegerile europarlamentare. El a postat un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, după criticile aduse de deputatul PNL, Florin Roman: 

„„NUMBER ONE” nu este un om, ci este PNL astăzi. Iar faptul că PNL este, astăzi, partidul numărul 1 ȋn România nu se datorează unui om sau altuia, ci este rezultatul unei strategii coerente, a unor decizii consecvente şi inspirate, a unei abilităţi aparte de a menţine partidul unit, a muncii unei echipe naţionale care, toate ȋmpreună, au dus la mobilizarea unui mamut cu picioare de lut ȋn 2017, transformat ȋn campion astăzi. PNL a devenit primul partid care ȋnvinge PSD ȋn ultimii 30 de ani pentru ca a avut parte de un leadership coerent, a căpătat direcţie şi consecvenţă!”.

Deputatul PNL, Florin Roman, i-a transmis președintelui PNL, Ludovic Orban, că are un singur „Number One” în partid și el vrea să joace finala de la prezidențiale cu rezervele.
„Când ai un singur „Number One” și tu vrei sa joci finala cu rezervele, asta înseamnă ca mergi la victorie? Prietenii știu de ce!”, a scris Florin Roman.
Președintele Klaus Iohannis l-a numit „Number One” pe Rareș Bogdan, în momentul prezentării candidaților la alegerile europarlamentare.