Evenimentul Zilei > Actualitate > Un LICEU, altă „VICTIMĂ” a „CREATIVILOR” unui MEGA-CONCERN de fast-food. PITICUL în PIELEA GOALĂ de pe Turnul Chindiei are un frate GEAMĂN!
Un LICEU, altă „VICTIMĂ” a „CREATIVILOR” unui MEGA-CONCERN de fast-food. PITICUL în PIELEA GOALĂ de pe Turnul Chindiei are un frate GEAMĂN!

Un LICEU, altă „VICTIMĂ” a „CREATIVILOR” unui MEGA-CONCERN de fast-food. PITICUL în PIELEA GOALĂ de pe Turnul Chindiei are un frate GEAMĂN!

Așa cum Evenimentul Zilei a arătat, un videoclip de promovare a francizei germane a colosului KFC a stârnit reacții adverse în România.

Agenția de publicitate angajată a filmat un pitic gol care sare de pe istoricul monument Turnul Chindiei direct într-o găleată pentru bucăți fripte de pui. Primarul Târgoviștei a reacționat, Daniel Cristian Stan spunând că vrea să dea în judecată multinaționala din industria fast-food și cere oprirea de la difuzare a clipului. Deocamdată nu a apărut un răspuns oficial din partea concernului.

Acum, Gazeta Dâmboviței spune că ăsta nu e singurul clip filmat în Târgoviște pentru aripioarele crocante. Un altul –  în care un bătrân cu handicap locomotor sare direct în scaunul cu rotile mânuit de o asistentă apetisantă – se pare că a fost filmat în sala de sport a Liceului Petru Cercel din urbea dâmbovițeană.

Noile imagini nu aduc vreo jignire locației în care au fost filmate, dar amploarea campaniei publicitare trădează faptul că aceste filmări nu s-au făcut pe ascuns, ci cu aprobări de la oficialități.

PS – În canicula scandalurilor fierbinți din țara noastră, știrea asta de fapt divers despre lupta unui primar cu piticii goi de pe creierii unor publicitari e o adevărată pală răcoritoare.

Un PITIC în PIELEA GOALĂ, motiv de RĂZBOI între primarul din Târgoviște și un URIAȘ CONCERN de fast-food