Lepa Brena va cânta la Timişoara abia în 2013

Lepa Brena va cânta la Timişoara abia în 2013

Şi-a amânat de 2 ori concertul timişorean programat vara aceasta, iar cei care şi-au cumpărat bilete primesc banii înapoi. Legenda muzicii turbo-folk din Serbia, Lepa Brena, a anulat orice prestaţie românească anul acesta, însă spune că va cânta în oraşul de pe Bega anul viitor, în vară.

Cântăreaţa a postat pe pagina personală de web, www.jednajebrena.com, un anunţ cu noua dată la care va concerta la Timişoara: 15 iunie 2013. Decizia vine după ce artista supranumită "Madonna din Balcani" ar fi trebuit să concerteze pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara pe 15 iunie, anul acesta. Ulterior, concertul a fost amânat pentru data de 29 iunie, din motive tehnice, iar până la urmă organizatorii au anunţat că evenimentul nu va mai avea loc, iar cei care au cumpărat bilete primesc banii înapoi pe 27 august.

Cântăreaţa care făcea furori în fosta Iugoslavie cu ani buni înainte de Revoluţie, Lepa Brena, acum în vârstă de 51 de ani, s-a lansat în anii 80 în ţara vecină. În anul 1984, Lepa Brena, pe atunci cu 23 de ani mai tânără, a cântat şi dansat în faţa a 50.000 de oameni pe stadionul "1 Mai" din Timişoara, actualmente "Dan Păltinişanu". Ea a venit acompaniată de formaţia "Păcatul dulce". Concertul  a avut un succes fulminant, evenimentul  rămânând o referinţă în epocă, atmosfera fiind comparabilă cu cea de la Cenaclul Flacăra.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WBaxA3eYG14" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News