Evenimentul Zilei > Monden > Leonardo DiCaprio, desființat de nepoata unei foste iubite: „Nu este bun la pat”
Leonardo DiCaprio, desființat de nepoata unei foste iubite: „Nu este bun la pat”

Leonardo DiCaprio, desființat de nepoata unei foste iubite: „Nu este bun la pat”

Abilitățile la pat ale lui Leonardo DiCaprio au fost puse sub semnul întrebării pe TikTok atunci când nepoata uneia dintre presupusele sale cuceriri a dezvăluit că era ca un sac la pat.

Nepoata lui Julianne Hough, a declarat pe social media că mătușa i-ar fi spus că „Lupul de pe Wall Street”, nu este la fel de bun şi la pat.

„Mătușa mea s-a culcat cu Leonardo DiCaprio”, a susținut nepoata lui Julianne Hough, pe aplicația de socializare: „Se pare că nu e bun în pat, totuși”. De asemenea, a povestit despre alte câteva stele pe care le-a cunoscut prin faimoasa ei mătușă și unchiul Derek Hough, pe Nina Dobrev, Nikki Reed și Ian Somerhalder.

Foto: Julianne Hough, nepoata Star şi  Leo DiCaprio

Julianne Hough, steaua nepoatei sale și Leo DiCaprio

După incredibilele afirmații, clipul a fost șters

În timp ce Julianne, în vârstă de 32 de ani, și DiCaprio, în vârstă de 46 de ani, nu au confirmat niciodată în mod public că sunt împreună, un articol din 2013 susținea că celebra pereche a fost văzută în impostaze destul de intime.

„Au cochetat”, a declarat atunci jurnalistul care îi urmărea: „Își puneau mâinile pe cap. La un moment dat, i-a șoptit ceva la ureche și i-a sărutat rapid obrazul. Erau atât de absorbiți unul de altul încât i-au ignorat pe toți ceilalți din jurul lor”.

Nepoata lui Julianne a insistat că „nu minte”

Pagesix a reușit să confirme că tânăra este într-adevăr rudă cu Julianne și Derek. Mama ei pare a fi sora mai mare a celebrului dansator Sharee Hough Selman.

În februarie 2016, Julianne a postat un videoclip cu nepoata ei dansând pe Facebook: „Mândră de nepoata mea dulce Star” (foto)

Nepoata lui Julianne Hough cu soțul înstrăinat al lui Hough, Brooks Laich

În ianuarie 2018, tânăra a împărtășit o poză cu Mark Ballas, prietenul de multă vreme al lui Julianne și Derek și colegul din „Dancing With the Stars”, și a scris: „I-am provocat pe Mark Ballas să danseze. Mă voi preface că am câștigat. ”

Julianne a comentat postarea „Oh, ai câștigat !!!!!” (Foto)

Nepoata lui Julianne Hough este fotografiată împreună cu Mark Ballas.

În august anul trecut, Julianne a numit-o pe Star unul dintre „oamenii ei preferați de pe această planetă”, scriind de ziua de naștere pe Instagram : „Sunt atât de norocoasă că sunt mătușa ta și te iubesc” (Foto).

Julianne Hough pozând pentru o fotografie cu nepoata ei Star.

Reprezentanții  lui Julianne și DiCaprio nu au răspuns solicitării de a comenta despre ce a spus nepoata pe social media, precizează Page Six.