Evenimentul Zilei > Actualitate > „Legea Egalității”, Calul Troian al stângii, va dezlănțui distrugerea copiilor Americii
„Legea Egalității”, Calul Troian al stângii, va dezlănțui distrugerea copiilor Americii

„Legea Egalității”, Calul Troian al stângii, va dezlănțui distrugerea copiilor Americii

Prin injectarea politicii transgender în legea drepturilor civile, Equality Act pune în pericol toți copiii americani. Britanicii au oprit această nebunie hotărând să-și protejeze copiii prin lege, arată o analiză NationalInterest pe tema unuia dintre cele mai controversate subiecte din SUA. Equality Act adaugă Legii drepturilor civile sexul, identitatea de gen și orientarea sexuală drept categorii protejate de orice discriminare.

În timpul auderii de confirmare în Senat a dr. Rachel Levine, nominalizată de Joe Biden ca adjunct al Secretarului Sănătății, senatorul republican Rand Paul a denunțat promovarea, de către stânga, a „trans medicinei”. Definind-o drept ceea ce e cu adevărat: ”distrugerea chirurgicală a organelor genitale ale minorilor”.

Ar putea părea șocant faptul că un președinte american ar putea susține în mod deschis mutilarea genitală a copiilor americani sub masca „medicinei”. Și chiar dacă administrațiile vin și pleacă, o legislație poate dura toată viața. Legea Egalității („Equality Act) ar putea normaliza distrugerea corpului copiilor și fertilitatea pentru generațiile următoare, comentează NI.

Poate că ar fi de ajuns ca SUA privească peste gard, la Regatul Unit, pentru a vedea cum ar arăta o astfel de lume. De la adoptarea Equality 

Act în 2010, legea care protejează în mod special cetățenii transgenderi, Regatul Unit a înregistrat o creștere cu 1.460% a băieților care vor să devină fete și una de 5.337% a fetelor cre vor să devină băieți la „Tavistock and Portman Gender Identity Disorder Service”, singura clinică de gen din țară pentru copii.

În ultimii ani, distrugerea organelor genitale ale minorilor sub masca „medicinei transgender” aproape că a ajuns normă. „Îngrijirea” standard oferită acestor copii a presupus prescrierea blocanților pubertății și a hormonilor sexuali încrucișați. Dar și intervenții chirurgicale. Attât de multe, încât clinica a fost acuzată că nu a urmărit decât acest proces de mutilare a copiilor.

Dr. David Bell, unul dintre medicii de la Tavistock, care a dezvăluit aceste lucruri, s-a confruntat cu măsuri disciplinare după ce a vorbit.

De atunci, Înalta Curte a decis în decembrie că minorii cu vârsta sub 16 ani nu vor mai putea primi medicamente de blocare a pubertății fără aprobarea unui judecător. Instanța a motivat că minorii sub 16 ani sunt prea tineri pentru a-și da consimțământul în cunoștință de cauză asupra unor medicamente care au efecte ireversibile.

În timpul audierilor, senatorul Paul a citat cazul Keirei Bell. Care, după  ce a primit testosteron și a suferit o mastectomie dublă fără a fi supusă unei evaluări amănunțite, regretă acum decizia sa de „tranziție”. Bell a apelat la forumurile de pe internet unde a descoperit ideea transsexualității și a fost convinsă în scurt timp că și ea este un bărbat născut în corp de femeie.

Din păcate, subliniază publicația americană, povestea tragică a lui Bell se poate repeta dacă Legea Egalității va intra în vigoare.

Legea Egalității este, de fapt, un Cal Troian introdus de stânga sub mantia drepturilor omului. Care nu va face decât să distrugă sănătatea mentală, emoțională și fizică a copiilor din America.

Confundând și combinând dezacordul cu privire la disforia de gen cu „discriminarea” pe baza identității de gen, Legea Egalității ar politiza tratamentul disforiei de gen prin pedepsirea tuturor celor care nu sunt de acord cu ideologia de gen a stângii.

Medicii, consilierii și părinții care doresc să-și ajute copiii să se împace cu sexul lor biologic ar fi pasibili de pedeapsă, totul în numele combaterii „discriminării„.

Educatorii ar putea fi obligați să predea copiilor idei distructive despre identitatea de gen încă de la grădiniță, chiar dacă 66% dintre părinți se opun. Școlile, atât private, cât și publice, ar fi forțate să permită bărbaților să se alăture echipelor sportive feminine și să folosească vestiare, dușuri și băi în funcție de identitatea lor de gen.