Simona Halep și Novak Djokovici au o legătură “secretă”. Credința în Dumnezeu este ceea ce-i unește pe cei doi câștigători ai Wimbledonului din acest an. Așa susține Dan Andronic într-o postare pe Facebook.

“Simona Halep și Novak Djokovici sunt doi sportivi din Estul Europei care au cucerit anul acesta Wimbledonul, simbolul aristocrației europene.
Ce au în comun cei doi? La final amândoi și-au făcut cruce și i-au mulțumit lui Dumnezeu.
Au respect pentru muncă, sunt oameni normali, știu ce înseamnă eșecul și nu așteaptă să primească ceva de pomană.
Un exemplu de educație dată acasă, de părinți, nu prin școli-internat, sau grădinițe cu programe revoluționare.
Ar trebui ca măcar din acest punct de vedere să fie un exemplu pentru mulți dintre noi.
Doamne, ajută!”

Postarea sa a provocat reacții din partea cititorilor. Unul din ele spunea: “Exista insa o mare diferenta. Djokovic are 16 titluri de mare slem, Halep abia 2. De fapt, mai e o diferenta: Novak nu a pretins festivitati publice megalomane dupa fiecare titlu…” Andronic i-a răspuns: “Cred că încercați să mă ispitiți”. Un alt cititor a spus că “mai este o enorm de mare diferență, de fapt cea care conteaza și, până la urmă singura. Simona și-a zdrobit adversarul pe când Nole a fost depășit clar de adversar. Norocul sârbului cu sistemul de punctare din tenis: 3 – 2 la seturi, dar 32 – 36 la ghemuri și 204 – 218 la puncte jucate. Roger e regele chiar și atunci când pierde.”

Voi ce părere aveți?