Întrebarea pe care Laurențiu Botin a adresat-o invitaților emisiunii „Prime Time”, pe evz.ro, a fost ce poate înțelege omul simplu când aude anunțul conform căruia „PNL anunță că nu suține Guvernul PNL”.

„Omul simplu înțelege ce a înțeles și atunci când și-a dat PSD-ul două guverne jos”, a spus Dan Tudorache, primarul PSD al sectorului 1. „Adică, în timp, PNL va pierde electorat, care va migra spre alte partide, așa cum s-a întâmplat și la noi”, a adăugat Tudorache.

Invitat prin legătură video, jurnalistul Alecu Racoviceanu a spus că anunțul conform căruia PNL nu-și susține propriul Guvern i se pare „logic. Nici eu nu l-aș susține. Cred că din motive diferite, însă.

Jurnalistul Bogdan Comaroni a declarat că nu înțelege de ce PSD nu face paralela cu ieșitul în stradă contra PNL-ului. „Eu mă așteptam să facă PSD-ul festival. Nimeni nu iese în stradă că a dat PNL-ul 25 de ordonanțe de urgență, noaptea. Cu ceea ce îi acuzam pe cei de la PSD, <noaptea, ca hoții>, acum văd la PNL mult mai grav”, a spus Comaroni, întrebându-se retoric: „De aici apare, poate, și zvonul că PSD e pe blat cu PNL?”