Evenimentul Zilei > International > Lacul Como devine fortăreaţă! Michelle și Barack Obama vor fi oaspeții lui George Clooney
Lacul Como devine fortăreaţă! Michelle și Barack Obama vor fi oaspeții lui George Clooney

Lacul Como devine fortăreaţă! Michelle și Barack Obama vor fi oaspeții lui George Clooney

Lacul Como devine o fortăreață în toată regla. De vineri, Barack Obama împreună cu Michelle şi fetele lor vor fi oaspeţii actorului american și soției sale Amal.

Obișnuiți de ani de zile cu prezența  vedetelor de la Hollywood, locuitorii din zonă se pregătesc de data aceasta pentru un weekend în care oaspetele de onoare al lui George Clooney, dar şi al ţării, este fostul președinte american Barack Obama împreună cu soția şi fiicele lor.

Zvonurile despre o vizită a familiei Obama la lac, la proprietatea lui Clooney, au devenit știri oficiale prin vocea primarului Roberto Pozzi, care a lansat ordinul menit să protejeze intimitatea actorului pe perioada vizitei fostului președinte american.

După o scurtă ședere în Provence, familia Obama va sosi la Milano într-un zbor privat vineri și apoi spre Laglio. În ultimele zile, pregătirile din reședință nu au trecut neobservate, un semn al apropierii sosirii oaspeţilor. Dispozitivul de siguranță planificat pentru weekend este studiat în detaliu. "Ministerul de Interne lucrează la acest plan, intervenind în aceste cazuri pentru a garanta protecția oamenilor și a ordinii publice",  explică primarul Laglio, Roberto Pozzi. 

Primarul orașului Laglio este conștient de oportunitatea ca țara sa să fie din nou în centrul atenției internaționale. "A fost o surpriză plăcută să aflăm de vizita oaspeţilor importanți",  concluzionează Roberto Pozzi. "Suntem foarte mândri, această prezență va fi un mare beneficiu pentru întregul teritoriu dar şi o înbunătăţire a imaginii pentru Lacul Como", a mai spus edilul, potrivit presei locale.