Evenimentul Zilei > Monden > Lacrimi pentru fani. O mare vedetă a făcut anunțul! „Am decis să mă retrag”
Lacrimi pentru fani. O mare vedetă a făcut anunțul! „Am decis să mă retrag”

Lacrimi pentru fani. O mare vedetă a făcut anunțul! „Am decis să mă retrag”

Nicki Minaj susţine că se va retrage din muzică pentru a-şi întemeia o familie. „Am decis să mă retrag şi să îmi formez propria familie. Ştiu că sunteţi fericiţi acum”, a scris cântăreața, pe Twitter.

Ea a mulţumit fanilor şi i-a îndemnat să îi cânte piesele în continuare.

Nu este clar dacă mesajul este unul serios sau publicat pentru a atrage atenţia, pentru că niciun reprezentant al ei nu a comentat. Cât despre familie, ea a anunţat în urmă cu o lună că se va căsători cu Kenneth Petty, în 80 de zile.

Nicki Minaj, născută pe 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A iubit încă din copilărie actoria şi muzica, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în muzică în anul 2007 cu o serie mixtape-uri. Şi-a lansat albumul de debut, „Pink Friday”, în 2010. Discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”.

Au urmat trei albume de studio, cel mai recent – „Queen” – fiind lansat în 2018. Nominalizată de două ori la premiile Grammy, din palmaresul ei fac parte şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.