Evenimentul Zilei > Actualitate > La un an de la moartea fostului soţ, Cezara Dafinescu spune ADEVĂRUL despre MEDIATIZATUL DIVORŢ DE GEORGE MOTOI: “O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita”
La un an de la moartea fostului soţ, Cezara Dafinescu spune ADEVĂRUL despre MEDIATIZATUL DIVORŢ DE GEORGE MOTOI: “O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita”

La un an de la moartea fostului soţ, Cezara Dafinescu spune ADEVĂRUL despre MEDIATIZATUL DIVORŢ DE GEORGE MOTOI: “O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita”

Într-un mesaj emoţionant, actriţă vorbeşte despre cel care a îndrumat-o într-o carieră de invidiat, dar şi despre bârfele care au sufocat relaţia lor

George Motoi si Cezara Dafinescu au fost sot si sotie timp de 23 de ani, dupa care a intervenit un divort neasteptat. In 1997, Cezara se marita cu Gelu Fronea, un om de afaceri despre care spunea a acea dată că este iubirea vietii ei, iar Motoi isi refacea viata alaturi de o frumoasă actrita a teatrului din Braila, Gigliola Coconcea, cu 34 de ani mai mică decât el. Cea care a cerut divorţul a fost Cezara Dafinescu, iar ziarele susţineau că adevaratul motiv al separarii ar fi fost infidelitatea frumoasei soţii. Zvonurile despre presupuse legaturi extraconjugale ale Cezarei Dafinescu s-au auzit prin lumea mondenă, iar revista VIP a vorbit şi despre un scandal care i-a avut ca protagonisti pe Cezara Dafinescu si pe actorul Costel Constantin. Geloasă, sotia lui Costel Constantin, Mihaela i-a cerut directorului de atunci al Teatrului Naţional sa intrerupa reprezentatiile cu piesa “Campionul” unde sotul ei juca alaturi de Cezara Dafinescu.

După divorţ, George Motoiu şi Cezara Dafinescu au rămas prieteni. În primăvara anului trecut, când la 79 de ani George Motoi părăsea aceasta lume, Cezara Dafinescu a plans la înmormântare. Astăzi, actriţa a publicat pe Facebook un mesaj emoţionant, în care a explicat ce a pus capăt căsniciei.

“Totul in viata vine pe neasteptate si sunt sigura ca asa se intimpla pina la sfirsitul ei ! De George m-am indragostit in anul doi de facultate….mai intii…vazindu-l in filme ! Apoi destinul a facut sa ne intilnim si aievea si sa formam un cuplu in viata si mai tirziu si pe scena. El a fost “Fat Frumosul”pe care il asteapta orice fata sa vina pe un cal alb….Si pentru ca era mai matur decit mine in mare parte mi-a modelat cariera cu experienta lui. Alaturi de el am invatat ca adevarata inteligenta,este asemenea unui izvor,de-a pururi nou,fermecat, adevarata inteligenta este mereu coplesita de uimire. Am invatat de la el ca libertatea nu este dreptul de a face ce vrei ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Inseamna raspundere si de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar mai cu seama, George m-a invatat ca in teatru trebuie sa intri pe usa din fata. Ii voi fii mereu recunoscatoare pentru tot ce mi-a dat….dar… Sentimentele noastre, chiar cele mai puternice, mor… si te uiti la femeia care ai fost acum citiva ani cu indiferenta si curiozitatea cu care privesti o femeie straina.

Nu stiu cind si cum s-a stins dragostea noastra. Destinul nostru atirna de un gest, de un cuvint, la inceput cel mai mic efort este de ajuns sa-l tina in loc, apoi trebuie sa pui in miscare un mecanism gigant. Cum spunea A.Maurois in “CLIMATE”- “Banuielile cuibarite in sufletul cuiva, asezate in sir ca minele una dupa alta,nimicesc iubirea prin explozii successive.” O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita, daca, nu stii in acelasi timp sa-i umpli viata cu o bogatie de sentimente mereu reinoite.

Cu George am ramas prieteni. Suntem doi oameni care s-au iubit cindva, au un copil impreuna si nu e vina noastra daca sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar insemna sa ma reneg pe mine,pentru ca intr-o perioada a vietii mele, el a fost ALESUL”, a scris actriţa pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: