La mare, de Paşte

La mare, de Paşte

Litoralul românesc va fi pregătit în acest an să primească turişti de Paşte şi este posibil ca tichetele de vacanţă să poată fi folosite cu această ocazie, a declarat azi ministrul Turismului, Elena Udrea, la deschiderea Târgului de Turism al României.

"Vom vedea un litoral pregătit să primească turişti de Paşte. Va fi organizat un concert Goran Bregovic pe plajă în seara de Paşte, iar în celelalte zile vor mai fi pe litoral diverse concerte şi târguri de tradiţii româneşti", a susţine Udrea.

Ministrul a adăugat că este pentru prima oară în ultimii ani când litoralul românesc poate primi turişti în perioada sărbătorilor pascale.

"Vedeam în anii trecuţi cum maşini cu români treceau graniţa în Bulgaria să-şi petreacă sărbătorile de Paşte pe litoral, în timp ce litoralul nostru era pustiu", a spus ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu ocazia deschiderii târgului, Elena Udrea a mai spus că alt program al Ministerului Turismului vizează organizarea Paştelui în Bucovina.

Târgul de Turism al României se desfăşoară în perioada 19-22 martie, la complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti, şi reuneşte circa 300 de expozanţi din 14 state.