Evenimentul Zilei > Social > La 53 de ani, conducea drogat pe Autostrada Soarelui. Venea de la mare cu viteză uriașă
La 53 de ani, conducea drogat pe Autostrada Soarelui. Venea de la mare cu viteză uriașă

La 53 de ani, conducea drogat pe Autostrada Soarelui. Venea de la mare cu viteză uriașă

Șofer drogat pe Autostrada A2 București-Constanța. Polițiștii l-au depistat în după-amiaza zilei de duminică, 8 august, când foarte mulți turiști se întorc acasă din vacanță, conducând mașina sub influența cocainei.

UPDATE: Polițiștii rutieri au mai depistat un alt șofer, duminică, 8 august, pe Autostrada Soarelui, conducând sub influența drogurilor. Astfel, două persoane au fost sancționate după ce au urcat la volan, în urma consumului de substanțe interzise, conducând pe A2, unde au loc nenumărate accidente din cauza indisciplinei șoferilor.

Știre inițială: Polițiștii demarează o acțiune de amploare pe Autostrada A2 București-Constanța, după ce au descoperit un bărbat drogat cu cocaină la volanul unui autoturism. Traficul este aglomerat la această oră și se circulă în coloană, potrivit ultimelor informații comunicate de autorități.

Șofer drogat cu cocaină pe A2. S-a ales cu dosar penal

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, care se îndrepta spre casă din vacanță, a fost oprit de agenții pe poliție la Fetești. Aceștia l-au testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a ieșit pozitiv la cocaină.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru consum de stupefiante.

De asemenea, agenții de poliție i-au reținut bărbatului permisul de conducere.

Acțiune de amploare pe Autostrada București-Constanța. Alți șoferi au rămas fără carnet

În urma controalelor demarate de agenții de poliție, alți patru șoferi au rămas fără carnet de conducere. Aceștia au depășit cu 50 de km/h viteza legală stabilită pentru conducerea unui autoturism pe autostradă.

De asemenea, alte 11 persoane au fost amendate din cauză că au circulat cu o viteză mai mare de 130 de km/h, viteza maximă admisă pe autostradă.

Un alt șofer a fost amendat cu suma de 530 de lei, tot la Fetești, după ce a fost surprins de un elicopter al Inspectoratului General al Aviației în timp ce conducea autoturismul pe banda de urgență.

Foarte mulți dintre șoferii care se întorc acasă de la mare sunt supuși controalelor polițiștilor. Traficul este foarte aglomerat, iar la Fetești circulația este blocată, potrivit ultimelor informații.

Autoritățile atrag atenția cu privire la respectarea regulilor de circulație, în contextul aglomerării traficului, pentru a evita tamponările și accidentele grave.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: