Evenimentul Zilei > Justitie > KOVESI s-a DECONSPIRAT! Mihaela Iorga Moraru, NOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. A fost sesizat și MINISTRUL JUSTIȚIEI!
KOVESI s-a DECONSPIRAT! Mihaela Iorga Moraru, NOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. A fost sesizat și MINISTRUL JUSTIȚIEI!

KOVESI s-a DECONSPIRAT! Mihaela Iorga Moraru, NOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. A fost sesizat și MINISTRUL JUSTIȚIEI!

Mihaela Iorga Moraru, procurorul revocat de DNA, dar repus în funcție de o decizie a magistraților, dezvăluie felul în care șefa DNA Laura Kovesi s-a desconspirat și a recunoscut că a facut presiuni într-un anumit dosar. Mihaela Moraru l-a sesizat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, scriu jurnaliștii de la Lumea Justiției.

Documentul a fost prezentat, luni 6 noiembrie 2017, de jurnalista Ana Maria Roman, realizatoarea emisiunii “Esential” de la Antena 3. În respectivul memoriu, Mihaela Iorga Moraru sesizează CSM in legatura cu refuzul Inspectiei Judiciare de a ancheta posibilele nereguli comise de sefa DNA, dar arata in acelasi timp ca insasi Laura Kovesi, prin actiunile sale, a confirmat practic imixtiunea intr-un dosar. Mai exact, in dosarul “Microsoft”.

ȘOCANT! Procurorul DNA Iorga și-a dezvăluit TRAUMA. COPILUL i-a fost CĂLCAT pe trecerea de PIETONI

Iorga Moraru: “Acte procesuale au fost efectuate ca urmare a presiunilor doamnei”

Concret, Iorga Moraru aminteste ca Laura Kovesi a reclamat-o la Inspectia Judiciara cu privire la faptul ca nu ar fi dispus continuarea urmaririi penale fata de un fost ministru si ca nu ar fi efectuat demersuri pentru ca Parlamentul sa formuleze cerere de urmarire penala a unui alt fost ministru: “A fost sesizata Inspectia Judiciara cu privire la faptul ca nu as fi dispus continuarea urmaririi penale fata de un fost ministru respectiv cu privire la faptul ca nu as fi efectuat demersuri pentru ca Parlamentul sa formuleze cerere de urmarire penala a unui alt fost ministru”, spune Iorga.

MIȘCARE-SURPRIZĂ a Mihaelei Iorga Moraru. Care este PASUL URMĂTOR al fostului procuror DNA, după conflictul cu Kovesi

„Or, in opinia Mihaelei Iorga Moraru, tocmai prin sesizarea formulata Laura Kovesi a recunoscut practic actele de imixtiune in dosarul “Microsoft”. Si a recunoscut si ca dorea invinuirea a doi fost ministri. De asemenea, Iorga Moraru subliniaza in memoriul adresat CSM ca a reclamat imixtiunile lui Kovesi Inspectiei Judiciare, precizand ca anumite acte procesuale au fost efectuate tocmai in urma presiunilor venite din partea sefei DNA”, explică jurnaliștii de la Lumea Justiției.ro.

 

Mihaela Iorga, DESTĂINUIRI INCREDIBILE despre comportamentul HALUCINANT al procurorilor DNA: „Este o incercare de intimidare şi răzbunare…”

“Practic prin aceasta sesizare procurorul sef al DNA recunoaste actele de imixtiune in ceea ce priveste instrumentarea acestui dosar, acte de imixtiune pe care personal le-am sesizat Inspectiei Judiciare, atunci cand am aratat ca anumite acte procesuale au fost efectuate ca urmare a presiunilor doamnei (…) Recunoaste in mod explict ca dorea punerea sub invinuire a celor doi fost ministri”, explică procuroarea acuzată de DNA.