Kim Kardashian, fata care a prostit lumea pe bani mulţi

Kim Kardashian, fata care a prostit lumea pe bani mulţi

Zilele acestea Kim Kardashian pare să dea banii pe care i-a făcut cu ceremonia de nuntă pe onorariul avocatului care o va divorţa.

Una dintre cele mai mediatizate vedete la nivel global, în acest moment, este Kim Kardashian. Dacă prima întrebare care vă vine în minte sună de genul "Cine naiba mai e şi asta?", iată un posibil răspuns: una dintre fetele acelea ca pe la noi, dar de la ei!

Pe lângă faptul că şi-a mişcat fundul bombat cu tupeu în showbiz-ul american a mai ştiut să scoată şi bani frumoşi din asta, devenind între timp un fel de "reality-show woman".

Zilele acestea a reuşit performanţa de a intra în rândul celebrităţilor cu cea mai scurtă căsătorie, respectiv de doar de doar 72 de zile.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce s-a "cuplat" cu jucătorul profesionist de baschet Kris Humphries, Kim şi-a "organizat" o nuntă extrem de scumpă, care, potrivit tabloidelor americane, "nu a fost altceva decât încă o lovitură de imagine, fata dovedind că ştie să manipuleze publicul şi media pe bani mulţi".

Kim şi-a expus în stilul pompos părerea cum că asta este, a fost o dragoste mare, care s-a terminat brusc, dar nu a reuşit să tragă pe sfoară utilizatorii de Twitter şi presa americană plictisită de tertipurile ei de a fi în centrul atenţiei.

De neuitat

Jurnaliştii nu s-au lăsat şi au analizat la rece: "nunta a costat 10 milioane de dolari, cei doi miri au câştigat în urma nunţii 18 milioane de dolari, în urma unor parteneriate media, au avut un profit de opt milioane de dolari".

Revista "People" a plătit 2,5 milioane de dolari pentru a primi drepturi exclusive asupra fotografiilor de la nuntă, iar revista "OK!" a plătit 100.000 de dolari pentru pozele de la petrecerea burlăciţei. Postul care găzduieşte reality show-ul vedetei, "E! Entertainment", a plătit 13 milioane de dolari pentru a filma în întregime ceremonia. Nu mai vorbim despre gratuităţi, bijuterii şi alte "gadgeturi" cu care s-au ales cei doi miri...divorţaţi.

Iar despărţirea trebuia să fie şi ea de neuitat: Kim a introdus acţiunea de divorţ pe motive de "diferenţe ireconciliabile" şi a angajat aceeaşi avocată care le-a ajutat la divorţ pe Britney Spears şi Angelina Jolie. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tDj3K6VhRNY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Bună, tuturor, voiam doar să vă spun că apreciez foarte mult toată dragostea şi tot sprijinul pe care le-am primit din partea voastră în ultimele zile. Vreau să ştiţi că mă simt bine.Vă iubesc!" KIM KARDASHIAN, vedetă

Naşul ei este O.J. Simpson

Kimberly Kardashian, pe numele complet, este de origine armeană (din partea tatălui), scoţiană şi olandeză (din partea mamei), fiind fiica avocatului Robert Kardashian şi a lui Kris Jenner. Robert Kardashian, cunoscut prin faptul că a fost avocatul lui O.J. Simpson în faimosul proces al acestuia, a încetat din viaţă pe 30 septembrie 2003.

Mama lui Kim, Kris, a divorţat de Robert în 1989, iar în 1991 s-a măritat cu Bruce Jenner, excampion olimpic.

Kim are două surori, Kourtney şi Khloe, şi un frate, Robert. De asemenea, are trei fraţi vitregi (Burton Kardashian, Brandon Jenner şi Brody Jenner) şi trei surori vitrege (Casey Jenner, Kendall şi Kylie Jenner). By the way, cum se spune, O.J. Simpson este naşul lui Kimberly...

Cum îşi duce existenţa toată această familie amestecată şi controversată? Simplu, precum Kim! Adică, scoţând bani şi din piatră seacă, respectiv din veşnica pasiune a oamenilor pentru rufele spălate în public. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/yxENx418xlc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Citiţi şi:

  • Kim Kardashian divorţează din intuiţie