Evenimentul Zilei > Monden > Kanye West a plonjat în apă, în timpul unui concert ad-hoc la Erevan. Sute de fani i-au urmat exemplu | GALERIE FOTO şi VIDEO
Kanye West a plonjat în apă, în timpul unui concert  ad-hoc la Erevan. Sute de fani i-au urmat exemplu | GALERIE FOTO şi VIDEO

Kanye West a plonjat în apă, în timpul unui concert ad-hoc la Erevan. Sute de fani i-au urmat exemplu | GALERIE FOTO şi VIDEO

Kim Kardashian a vizitat ţara strămoşilor ei, Armenia, şi vineri a depus un buchet cu flori la memorialul din oraşul Erevan, ridicat în amintirea victimelor genocidului armean. Duminică seara, Kanye West, soţul ei, rapperul a făcut fanilor o surpriză şi a improvizat un concert gratuit, la malul Lacului Lebedelor.

După câteva melodii, Kanye West a simţit nevoia să sară în apă, aşa că n-a stat pe gâduri şi a plonjat. Pentru a fi mai aproape de el, sute de fani i-au urmat exemplu şi au intrat în apă, spre groaza forţelor de ordine, informează NBC News.
Cântăreţul, căştigător a mai multe premii Grammy, a luat prin surprindere până şi forţele de securitate care îi asigurau protecţia. Concertul de pe lac a durat doar câteva minute, dar Kanye a făcut un show pe care cu siguranţă armenii şi-l vor aminti multă vreme de aici înainte.  

Potrivit Daily Mail, Kim Kardashian nu s-a putut abţine şi a postat imagini cu soţul ei "la scăldat" . Kim Kardashian a sosit, miercuri, în Armenia, fiind însoţită de soţul său, rapperul Kanye West, fiica lor, North West, şi de Khloe Kardashian. Încă la venirea lor, la începutul săptămânii trecute, ei au au fost întâmpinaţi de sute de fani.

Vizita lui Kim Kardashian în Armenia, una dintre cele mai bine plătite vedete de reality-show din lume, are loc în contextul evenimentelor care au loc pe 24 aprilie pentru comemorarea a o sută de ani de la producerea genocidului armean.