Kamala Harris, cadou inedit de la Beyonce. Vicepreședintele american, surpriză totală

Kamala Harris, cadou inedit de la Beyonce. Vicepreședintele american, surpriză totală Sursa foto: Arhiva EVZ

Vicepreședintele Kamala Harris a primit un cadou generos de la Beyoncé în 2023. Totul a fost dezvăluit odată cu declarația de avere pe care le-a depus vicepreședintele. Harris a „dezvăluit” informal participarea la turneul masiv Renaissance al lui Beyoncé în 2023. Biletele pe care Harris le-a avut pentru concertul lui Beyoncé au atras atenția de această dată.

Pe 5 august, vicepreședintele Harris și-a făcut „apariția surprinzătoare” când turneul Renaissance al lui Beyoncé s-a desfășurat în Maryland. Pe 6 august, Vogue a publicat un articol despre ieșirea vicepreședintelui, raportând despre alegerea ei vestimentară.

Cadou de mii de dolari pentru vicepreședintele american

„VIP-ul a purtat un sacou de paiete auriu cu nasturi de la LaQuan Smith, pantaloni albi creion și Stuart Weitzman Stuart 85 Strap Pump din metal”. Harris însăși a făcut aluzie subtil la un cadou când a postat despre concert pe Instagram: „Mulțumesc pentru o seară distractivă, @Beyonce!” Desigur, nu a fost declarat în mod explicit că biletele au fost un cadou.

Acest lucru a ieșit la iveală odată cu declarația ei de avere. Aceasta este disponibilă publicului, în format PDF, iar biletele pentru Beyoncé apar la pagina 16. Pe 15 mai, NBC News/The Associated Press a analizat dezvăluirile lui Kamala Harris, raportând valoarea biletelor pentru Beyoncé și adăugând.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vice President Kamala Harris takes her official portrait Thursday, March 4, 2021, in the South Court Auditorium in the Eisenhower Executive Office Building at the White House. (Official White House Photo by Lawrence Jackson)

Kamala, venituri de 117.000 de dolari

„Pe lângă biletele la concert, Harris și Emhoff au raportat venituri de 117.000 de dolari din redevențe și venituri din numerar și conturi de pensii. „Cei doi au vândut și cumpărat, de asemenea, acțiuni și au dețineri financiare de cel puțin 2,89 milioane de dolari”.

În afara dezvăluirii legat de biletele pe care le-a primit de la Beyonce, Kamala a mai dezvăluit ceva. Este vorba despre un alt cadou. „Bilete la jocul de fotbal FAMU vs. Howard”, în valoare de 1.890 USD, pe care vicepreședintele le-a primit în dar.