Evenimentul Zilei > Actualitate > Justin Bieber nu se dezminte. Artistul a „dat de pământ” cu o fană. Iată ce i-a spus
Justin Bieber nu se dezminte. Artistul a „dat de pământ” cu o fană. Iată ce i-a spus

Justin Bieber nu se dezminte. Artistul a „dat de pământ” cu o fană. Iată ce i-a spus

Renumit pentru izbucnirile sale de furie și pentru marea sa nerăbdare, Justin Bieber a avut din nou un comportament nepotrivit cu fanii lui: el a umilit o tânără de 20 de ani înaintea unui concert în Australia, spunându-i că îl dezgustă.

Bieber este unul dintre artiștii care își depășește rapid limitele. În 2013, a lovit un fotograf într-un club de noapte. În iunie trecut, s-a bătut cu un fan după finala NBA refuzând să semneze un autograf. La sfârșitul anului 2016, a părăsit scena în grabă, deoarece publicul țipa prea mult pentru gustul său. Un palmares care ar putea, fără îndoială, continua pe o lungă perioadă de timp.

Ultima ieșire a avut loc la 10 martie, la Melbourne. Cu câteva ore înainte de un concert pe Stadionul Etihad, Biebs a fost văzut când tocmai își lua o înghețată. Evident că mulți fani au ieșit să-l întâlnească, ceea ce nu a reprezentat nicio problemă pentru tânărul artist canadian, scrie Agerpres.

Urcând apoi în mașină, cântărețul cere admiratoarelor sale să nu facă poze cu el … și din acest moment lucrurile derapează. Sabah Helal, o tânără de 20 de ani, încearcă totuși să imortalizeze momentul pe care ea îl considera probabil unic, dar pentru Bieber este ne acceptat.

"Mi-ai încălcat intimitatea, nu, nu vreau să fac o poză. Uită-te la tine, mă dezguști", a spus el plecând. Cuvinte care au rezonat în capul tinerei o lungă perioadă de timp. "Fiica mea a vărsat toate lacrimile pe care le avea. Ea își dorea enorm să-l întâlnească și el a umilit-o", s-a confesat mama acesteia pentru Herald Sun.