Evenimentul Zilei > Monden > Justin Bieber, investiție de milioane de dolari în raiul celebrităților
Justin Bieber, investiție de milioane de dolari în raiul celebrităților

Justin Bieber, investiție de milioane de dolari în raiul celebrităților

Justin Bieber și soția sa Hailey și-au cumpărat actuala reședință din Beverly Hills cu doar câteva luni în urmă, dar au simțit nevoia unei schimbări.

Amplasată în munții de deasupra orașului Beverly Hills, noua proprietate Bieber se află în ilustrul Beverly Park, comunitatea cunoscută pentru conacele sale enorme și rezidenții celebri. Printre actualii proprietari de case din celebrul cartier se numără Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart și mai mulți membri ai familiei regale saudite.

Construită inițial la sfârșitul anilor 80, casa s-a vândut ultima dată în 2015 pentru 16,5 milioane de dolari, conform înregistrărilor proprietății. Dezvoltatorul imobiliar din Dubai, Danny Lubert, a făcut ulterior o remodelare a proprietății care a costat câteva milioane de dolari, cu interioare și finisaje contemporane, înainte de a pune vila la vânzare.

După mai multe modificări și o schimbare de agenți imobiliari, Bieber și Baldwin l-au cumpărat la reducere, cu 25,8 milioane de dolari.

Proprietatea include un conac de 11.000 mp cu șapte dormitoare și 10 băi complete, conform listei, plus o serie de facilități de înaltă performanță. Un foaier măreț cu două etaje este dotat cu scânduri din lemn alb-negru, plus o scară curbată elegant.

Există un șemineu negru în camera de zi, plus o cameră de familie care se deschide spre bucătăria care este echipată cu o gamă de aparate din inox. În altă parte, o bibliotecă are rafturi încorporate și uși franceze care se deschid direct către diverse părți ale grădinii.

La etaj, dormitorul principal are propria cameră de zi și pereți din sticlă, din podea până în tavan, care se deschid cu vedere la munții din jur. O cadă în stil spa este echipată cu un candelabru care atârnă deasupra, în timp ce un dressing are spațiu pentru orice fel de îmbrăcăminte de designer.

Pe lângă reședința sa actuală de 25,8 milioane de dolari din Beverly Hills, Bieber a deținut anterior un conac în stil toscan din Calabasas, achiziționat în 2014 pentru 6,5 milioane de dolari și vândut doi ani mai târziu pentru 7,2 milioane de dolari proprietarului său actual, superstarul TV Khloe Kardashian.

https://retetesivedete.ro/justin-si-hailey-bieber-au-investit-25-milioane-de-dolari-in-beverly-hills-fotografii-in-premiera.html