Zvonul conform căruia cântărețul Justin Bieber ar suferi de depresie vine la scurt timp după ce acesta s-a însurat cu Hailey Baldwin. Aceștia au făcut cununia civilă în cadrul unei ceremonii intime, în New York, în luna septembrie a anului trecut și urmează să spună „da!” și în fața altarului. 

Surse apropiate ale cântărețului susțin că depresia nu ar avea de-a face cu căsătoria lui, ba din contră, acesta ar fi fericit de pasul pe care l-a făcut.

,,Nu e vina lui Hailey. Este foarte fericit că e căsătorit cu ea”, a precizat o sursă pentru presa de peste Ocean.

O altă sursă ar fi dezvăluit că adevăratul motiv al problemelor de sănătate ale lui Justin este lupta acestuia cu faptul că este faimos. Sursa a precizat totodată că ,,această cantitate de faimă imensă l-a schimbat complet”.

Bieber ar fi vorbit deschis în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue despre aceste dificultăți cauzate de faptul că a devenit cunoscut la o vârstă atât de fragedă și a dezvăluit următoarele.

„Am devenit foarte arogant și încrezător. Purtam ochelari de soare înăuntru. M-am trezit făcând lucruri de care mi-a fost rușine”, au fost declarațiile cântărețului