Evenimentul Zilei > Actualitate > Justin Bieber și Hailey Baldwin își amână nunta pentru a TREIA oară. Motivul?
Justin Bieber și Hailey Baldwin își amână nunta pentru a TREIA oară. Motivul?

Justin Bieber și Hailey Baldwin își amână nunta pentru a TREIA oară. Motivul?

Mai mult de 300 de persoane au primit invitațiile la nuntă pentru începutul lunii martie. Data a coincis cu weekend-ul în care cade ziua de naștere a cântărețului. Dar, a apărut o nouă amânare, prilej ca presa mondenă de peste ocean să speculeze, făcând trimitere şi la Selena Gomez, care a trecut cu greu peste despărţirea de Justin Bieber. Presa americană spunând că a intrat în depresia la aflarea veştii că cei doi s-au căsătorit civil în mare secret.

Luni, celebritățile invitate la nuntă au aflat că cei doi îndrăgostiţi au anunţat pentru a treia oară o altă daţă a ceremoniei. Motivul?Rudele familiei Bieber nu erau disponibile la data alegerii iniţiale.  

Oaspeții

Printre oaspeții de prestigiu, potrivit unors surse, că vor şi Kylie Jenner și partenerul Travis Scott, precum și prietenele modelului, Gigi Hadid și Kendall Jenner. Chris Brown, Drake și Odell Beckham Jr.,de asemenea, se presupune că vor fi prezenți.  

Ceremonie secretă

La începutul săptămânii, celebritățile invitate la nuntă au aflat că cei doi îndrăgostiţi au anunţat pentru a treia oară o altă daţă.
Cuplul dorește ca detaliile ceremoniei să rămână secrete cât mai mult posibil. Oaspeții vor afla, de exemplu, locul ceremoniei numai în ultimul minut. Presa americană mai spune că Justin Bieber plănuiește să-și cheme DJ-ul personal pentru seara petrecerii și că ceremonia va fi "o sărbătoare".

Acest anunţ nu este însă chiar aşa dramatic pentru cei doi, deoarece sunt deja căsătoriţi legal. Iar de atunci cuplul este inseparabil şi  chiar intenționează să aibă copii "în viitorul apropiat", a declarat Hailey Baldwin.