Evenimentul Zilei > Politica > Jurnalistul Mirel Curea: „Voiculescu este un pumn în ambii ochi ai bunului simţ. El are treabă cu buzunarele spitalelor”
Jurnalistul Mirel Curea: „Voiculescu este un pumn în ambii ochi ai bunului simţ. El are treabă cu buzunarele spitalelor”

Jurnalistul Mirel Curea: „Voiculescu este un pumn în ambii ochi ai bunului simţ. El are treabă cu buzunarele spitalelor”

Jurnalistul EVZ Mirel Curea a comentat starea de spirit a românilor după 4 zile consecutive de proteste anti-restricții, dar și panorama politică a momentului.

Jurnalistul Mirel Curea a comentat la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, lozincile protestatarilor care cer demisia guvernaților, dar şi noul val de restricții COVID-19.

„Ce vedem acum în stradă este rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie a celor care ne conduc”

Chestionat de Mihai Gâdea dacă este de acord cu ceea ce se strigă la proteste, jurnalistul Mirel Curea a spus că nu e de acord cu acuzațiile aduse cadrelor medicale. El a subliniat că ceea ce vedem acum în stradă este rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei.

„Nu sunt de acord cu tot ceea ce se strigă în piață în momentul acesta. Nu sunt de acord ca unii demonstranți să meargă și să urle în fața geamurilor ATI. Cât de bătut în cap să fii să te duci în curtea unui spital și să strici moarte doctorilor. Eu în oamenii din stradă văd rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei”, a explicat jurnalistul EVZ, la Antena 3

„Nu le pasă de nimic. Orban era cu băutura în bot. Turcan nu respectă regulile pe care le-au dat pentru oameni”

„Îi vedem, nu le pasă de nimic. Ludovic Orban era cu băutura în bot. Vedem pe ministrul Sănătății, băiatul ăsta cu carte foarte puțină și dovedită cu chitanță de mână. Raluca Turcan rerespectând niciuna din regulile pe care le au dat pentru oameni.

Luăm niște măsuri din afară, dar hai să luăm și de afară și măsurile de ajutorare a oamenilor. Ce să îi spui unui om care nu mai are pâine de pus pe masă. Bineînțeles că, sătulul nu îl crede pe flămând, bineînțeles că ăștia care ne conduc nu au probleme de genul acesta”, a mai completat jurnalistul Mirel Curea. Jurnalistul a adus în discuția cazul unei antreprenoare din Horeca, membră PNL, care a deplâns ipocrit lipsa de susținere a Guvernului pentru această industrie, în condițiile în care are o declarație de avere impresionantă.

„Dreapta în România a început să devină în țara asta să fii câine”

Dreapta în România a început să devină în țara asta să fii câine. Aș vrea să ajung la acest ministru al Sănătății, care este un pumn în ambii ochi ai bunului simț.  Ar fi trebuit să fie decartat din guvernul ăsta de multă vreme, în primul rând că nu are carte. Îl ține Cioloș, cine îl ține în brațe (…) A știut exact cine va fi ministrul Sănătății când a dat ministerul USR-ului. Omul nu și-a ascuns intențiile. A spus clar că va fi viceprimarul care va avea spitalele. El are treabă cu buzunarele spitalelor. A spus foarte clar că vrea să fie viceprimarul care va avea cele 18 spitale din rețeaua Primăriei. I s-au dat toate spitalele din țară”, a replicat jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3.

Citește și: Postare virală. Mirel Curea demonstrează că măsurile luate de autorități sunt inutile