Judecătorul Cristi Vasilică Danileț și-a găsit o altă vocație față de cea pe care o are în prezent. A făcut din nou pe cântărețul, reușind să producă amuzament și stupefacție pe Facebook.

Pe rețeaua de socializare circulă de câteva ore un filmuleț în care Cristi Vasilică Danileț s-a înregistrat în timp ce fredonează cu vocea tremurândă și pițigăiată melodia plină de sentiment „N-ai nevoie de foarte multe”, a lui Dinu Olărașu.

În august 2015, Danileț s-a dat în spectacol încercând să cânte melodia „Nunta” a trupei Phoenix. Ulterior, peste doi ani, în 2017, Danileț a revenit în forță cu piesele „Knocking on Heaven’s door” a formației Guns N’ Roses (cu al sau celebru solist Axl Rose) și „It’s my life” a lui Bon Jovi.

Se pare că membrii Consiliul Superior al Magistraturii apreciază și clipurile și vocea judecătorului Cristi Vasilică Dănileţ și nu consideră că acesta ar încălca prevederile Codului Deontologic al Magistraţilor, care la art. 17 din Capitolul VI – Demnitatea şi onoarea profesiei de judecător sau procuror – aliniatul (1) prevede că „Judecătorii şi procurorii sunt datori să se abţină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în funcţie şi în societate”, așa cum au reclamat unele persoane invidioase sau răutăcioase.