Curtea Supremă din Utah a decis, în cursul acestei săptămâni, suspendarea judecătorul Michael Kwan, motivând că, prin comportamentul său a încălcat codul de conduită al judecătorilor și a afectat reputația sistemului judiciar, potrivit AFP. În ceea ce privește postările lui Kwan despre Trump pe Facebook și LinkedIn, instanța a că au fost "încărcate cu critici ironice și, uneori, obscene".

Într-o postare pe 20 ianuarie 2017, când Trump a fost inaugurat președinte, Kwan a scris: "Bine ați venit la guvernare. Vă veți petrece următorii patru ani subminând reputația și poziția țării noastre în lume? … Veți continua să vă demonstrați incapacitatea de a guverna și incompetența politică?" O lună mai târziu,într-o altă postare, Kwan a scris: "Bine ați venit la preluarea preluării fasciste".

 

Michael Kwan, judecător, în ultimii 20 de ani, în orașul Taylorsville, care în cariera sa are mai multe abateri legate de comentariile politice și de temperamentul său, a recunoscut că a avut un comportament  nerdemn pentru un judecător.

 

Te-ar putea interesa și: