Evenimentul Zilei > Actualitate > Jucătorii unei echipe din Primera Division au mers 80 de kilometri cu taxiurile pentru meciul cu Betis
Jucătorii unei echipe din Primera Division au mers 80 de kilometri cu taxiurile pentru meciul cu Betis

Jucătorii unei echipe din Primera Division au mers 80 de kilometri cu taxiurile pentru meciul cu Betis

Formația Villareal a fost nevoită să se deplaseze, astăzi, la Sevilla, pentru meciul cu Betis, 80 de kilometri cu taxiurile.

Pentru debutul noului seozon în Primera Division, jucătorii „Submarinului Galben” au apelat la această metodă, după ce avionul cu care urma să ajungă echipa la aeroportul din Sevilla nu a putut ateriza acolo și a ajuns la Jerez.

Potrivit presei din Spania, aeroava care trebuia să-i transporte formația Villareal ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Sevilla, dar un accident de pe pistă, în care a fost implicat un aparat de zbor ultrauşor, a făcut ca lucrurile să nu se desfăşoare conform programului. După ce avionul „galbenilor” a suvolat deaspura aeroportului timp de 20 de minute, a reușit în cele din urmă să aterizeze la Jerez. De acolo, jucătorii lui Villareal au plecat spre Sevilla cu taxiurile, eoarece aurocarul care urma să îi ducă la hotel era la Sevilla.

Partida dintre Betis și Villareal s-a disputat aseara, și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: