Evenimentul Zilei > Actualitate > Unul dintre starurile Barcelonei a intrat în depresie. „Clubul este îngrijorat”
Unul dintre starurile Barcelonei a intrat în depresie. „Clubul este îngrijorat”

Unul dintre starurile Barcelonei a intrat în depresie. „Clubul este îngrijorat”

Ajuns la FC Barcelona în urmă cu un an și jumătate, de la Liverpool, pentru 140 de milioane de euro, brazilianul Philippe Coutinho nu s-a integrat printre Luis Suarez și Lionel Messi.

Din această cauză, mijlocașul de 26 de ani ar fi în depresie, a anunțat jurnalistul iberic expert în fotbal Guillem Balague. „Barcelona a spus că nu vrea să scape de el şi că nu vrea să îl vândă. În acelaşi timp, Liverpool (n.red. – fosta echipă a lui Coutinho) nu este interesată de jucător, mai ales din cauza sumei care ar putea fi cerură în schimbul lui. Însă, Coutinho s-a confesat colegilor săi din naţionala Braziliei că ar fi dispus să plece pentru că vrea să înceapă o nouă provocare.

Barcelona este îngrijorată pentru Coutinho. Nimeni nu este de părere că jucătorul nu poate avea un rol important la echipă, dar toţi cred că mijlocaşul nu poate să iasă din starea de melancolie în care a intrat.

Vor să îl vândă în lunile următoare (n.red. – cei de la Barcelona), dar sunt preocupaţi. Rostesc cuvântul ~depresie~, pentru că acesta este termenul folosit în interiorul clubului”, a precizat expertul în fotbal, Guillem Balague, potrivit ilposticipo.it.

Mai mult, Coutinho nu a mai marcat un gol în prima ligă spaniolă din octombrie 2018. În acest sezon, brazilianul a înscris doar patru goluri în 27 de partide jucate în La Liga şi trei goluri din şase meciuri din Cupa Spaniei, iar în Champions League a evoluat în opt partide, a marcat de două ori şi a bifat trei assist-uri.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: