Evenimentul Zilei > Actualitate > Jose Mourinho revine în fotbal. „The Special One”, ademenit cu două transferuri-bombă
Jose Mourinho revine în fotbal. „The Special One”, ademenit cu două transferuri-bombă

Jose Mourinho revine în fotbal. „The Special One”, ademenit cu două transferuri-bombă

Rămas liber de contract după experiența dezamăgitoare de la Manchester United, portughezul Jose Mourinho își va relua rolul de antrenor, din vară.

Supranumit „The Special One”, lusitanul în vârstă de 56 de ani s-a aflat în atenția „granzilor” PSG, Real Madrid sau Bayern Munchen, după ce United l-a pus pe liber. 

Însă, jurnaliștii spanioli de la Don Balon au anunțat că Jose Mourinho va reveni la Internazionale Milano, marea lui dragoste din carieră. Nemulțumiți de Luciano Spaletti, oficialii lui Inter cred că Mourinho va scoate trupa de pe „San Siro” din criza rezultatelor.

Sursa citată a mai notat că Inter s-a orientat și către Antonio Conte, dar că portughezul este „alesul”. Se pare că Inter l-a ispitit pe Mourinho cu două transferuri de marcă: mijlocașul croat Luka Modrici, de la Real Madrid, și brazilianul Coutinho, care nu se simte deloc la cel mai înalt nivel la Barcelona. Acesta din urmă a mai evoluat la Inter în perioada 2008-2013.

Nu accept să merg la un club fără ambiţii. De aceea, am refuzat deja o super ofertă. Nu vreau să antrenez decât la cel mai înalt nivel. Iar pentru mine, clubul ideal a fost Inter Milano”, a declarat excentricul antrenor portughez în urmă cu o lună.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: