Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă la Hollywood! Johnny Depp se însoară cu o rusoaică de 25 de ani
Bat clopote de nuntă la Hollywood! Johnny Depp se însoară cu o rusoaică de 25 de ani

Bat clopote de nuntă la Hollywood! Johnny Depp se însoară cu o rusoaică de 25 de ani

Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani are în plan să se căsătorească cu noua lui iubită, mai tânără decât el cu 30 de ani. Femeia este o dansatoare de origine rusă şi are doar 25 de ani. Aceasta s-ar fi mutat deja în casa actorului de la Hollywood, potrivit Daily Mail.

Tânăra, pe numele ei Polina Glen, l-a cunoscut pe actorul de origine americană la o petrecere în Los Angeles, în vara anului trecut, potrivit unei surse apropiate a acestora.

Polina s-a născut în St. Petersburg, Rusia şi este de profesie coregraf şi dansatoare. Ea locuieşte de ceva timp în vila pe care Johnny Depp o deţine pe Sunset Boulevard.

Polina şi Johnny s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles. Ea întâmpină invitaţii la o grămadă de evenimente. Este dansatoare şi o femeie foarte frumoasă. Când s-au întâlnit, ea nu ştia cine este el în realitate. Starurile arată diferit faţă de felul în care le vedem pe marile ecrane, a declarat un prieten apropiat al fetei.

Actorul, cunoscut pentru rolul din Piraţii din Caraibe, s-a despărţit de fosta lui soţie, Amber Heard, în anul 2016, iar de atunci nu a mai avut altă relaţie, până să o întâlnească pe Polina, cu care se zvoneşte că urmează să se căsătorească curând.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: