"Joey" revine pe micul ecran

"Joey" revine pe micul ecran

Matt LeBlanc, Joey din "Prietenii tăi" se autoironizează în "Episoade", la HBO.

Sitcomul "Episoade" are premiera sâmbătă, 17 septembrie, pe HBO România, de la ora 20.00. Din distribuţie face parte şi Matt LeBlanc, interpretul prostănacului Joey din sitcomul clasic "Prietenii tăi".

LeBlanc se interpretează pe sine în acest nou serial, dar o variantă a lui Matt LeBlanc afemeiată, care şi-a înşelat nevasta de mai multe ori, care are probleme grave cu alcoolul şi care le distruge viaţa celor doi eroi principali, jucaţi de britanicii Tamsin Greig şi Stephen Mangan.

De asemenea, potrivit "legendelor", LeBlanc din serial ar avea un organ sexual "de mărimea unui monstru marin", aşa cum menţionează un personaj.

Ne puteți urmări și pe Google News

Serialul este creat de David Crane, responsabil şi pentru "Prietenii tăi".

Parodie la serialele americane "Episoade", al cărui prim sezon are şapte episoade (al doilea sezon se află în stadiul de producţie), este o parodie la adresa industriei de televiziune din Statele Unite, care pune libertatea creativă a scenariştilor pe ultimul loc, faţă de reţetele căutate de public şi studiile de marketing, care au prioritate.

Victime în această lume sunt doi scenarişti britanici căsătoriţi, Sean (Stephen Mangan) şi Beverly Lincoln (Tamsyn Greig), care au realizat în Marea Britanie serialul de succes "Lyman's Boys", despre un internat şi profesorul vârstnic care-i inspiră pe adolescenţi. Sean şi Beverly sunt chemaţi la Los Angeles, pentru a coordona o adaptare americană (un trend valid în SUA, la seriale precum "Shameless", "The Office", "Being Human" şi, cel mai recent, "Free Agents").

Cei doi sunt orbiţi de promisiunile americanilor şi, până să se dumirească, din cauza imixtiunilor producătorilor, serialul lor devine o poveste despre o echipă de hockey numită "Pucks", un personaj de lesbiană devine heterosexual, iar Matt Le- Blanc le este băgat pe gât pentru rolul principal, în locul actorului vârstnic. Asta nu e tot: Sean şi Beverly sunt "corupţi" de metehnele hollywoodiene şi în curând mariajul lor este în pericol. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/z4yH0mI-yJs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>