Evenimentul Zilei > Actualitate > Jennifer Lopez se desparte! Dansatorul Casper Smart ar fi înşelat-o cu doi transsexuali
Jennifer Lopez se desparte! Dansatorul Casper Smart ar fi înşelat-o cu doi transsexuali

Jennifer Lopez se desparte! Dansatorul Casper Smart ar fi înşelat-o cu doi transsexuali

Jennifer Lopez intenţionează să se despartă de iubitul ei, Casper Smart. Potrivit presei americane dansatorul ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.

Tabloidul The Dirty, citat de Mediafax, a publicat un articol în care se afirmă că dansatorul şi coregraful Casper Smart, în vârstă de 27 de ani, s-a întâlnit în secret cu modelul transsexual Xristina Marie. Potrivit publicației, dansatorul "era 100% conştient de faptul că Xristina este transsexual".

Informaţia a fost făcută public la o săptămână după ce presa americană a dezvăluit că dansatorul ar fi avut o aventură cu un alt model transsexual, Sofie Vissa, relatează Daily Mail. Dansatorul nu a negat încă cea de-a doua acuzaţie care i-a fost adusă de presă, dar a dezminţit deja presupusa aventură cu Sofie Vissa.

Conform tabloidului RadarOnline a anunţat că Jennifer Lopez este pe punctul de a se despărţi de Casper Smart.

"Jennifer a fost încă o dată făcută de ruşine din cauza lui. El nu a fost invitat să o însoţească la New York", a declarat un prieten al artistei, citat de RadarOnline. Potrivit aceleiaşi publicaţii, vedeta americană se află în apartamentul ei din New York unde face planuri pentru a se despărţi de Casper, cu care are o relaţie de aproape trei ani.

"I-a spus lui Casper că nu îl va lua cu ea în Brazilia la Cupa Mondială", a declarat un alt prieten al cântăreţei. Jennifer Lopez a înregistrat cântecul oficial al Cupei Mondiale de fotbal, "We Are One (Ole Ola)", înregistrat împreună cu Pitbull şi lansat în luna mai. "Fotbalul este sportul lui preferat, aşadar este o veste tristă pentru el", a mai spus sursa.

Casper Smart nu a însoţit-o pe Jennifer Lopez nici la gala organizată de fundaţia Healthy Childhood, sâmbătă seară, la New York, preferând să rămână la Los Angeles. Vedeta americană a venit însoţită la eveniment de sora ei, Lynda.

Jennifer Lopez şi Casper Smart au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public pe 20 mai, la restaurantul Craig's din West Hollywood.  Cei doi au o relaţie amoroasă din octombrie 2011, după ce în vara aceluiași an Jennifer Lopez s-a despărțit de cântăreţul Marc Anthony cu care are doi copii – gemenii Max şi Emme, născuţi pe 22 februarie 2008.